Simona Ionescu / Redactor Șef

Amber Heard vinde cadoul luxos primit de la Elon Musk ca să-l despăgubească pe Johnny Depp

Amber Heard vinde cadoul luxos primit de la Elon Musk ca să-l despăgubească pe Johnny Depp
S-a așternut deja timp peste momentul în care Johnny Depp a fost declarat câștigătorul procesului de defăimare împotriva lui Amber Heard, iar între timp, cele două părți implicate își văd mai departe de ceea ce o doare pe fiecare în parte.

Depp încă își savurează victoria și speră și la despăgubiri în valoare de circa 300 de milioane de dolari, pentru a reveni în franciza „Pirații din Caraibe”.

Amber, copleșită de ură și datorii

Iar Amber Heard continuă să rămână una dintre cele mai detestate persoane din spațiul virtual.
Acest lucru nu este chiar de bun augur pentru viitorul carierei de actiță a lui Amber, or și aceasta este o problemă, deoarece pare că se află în dificultate financiară. Depp are dreptul la despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari din partea ei, pentru defăimare, conform hotărârii juriului din Virginia, format din șapte persoane. Această sumă a fost redusă la 10,35 milioane de dolari, din cauza plafonului statului asupra daunelor punitive, însă tot este o mică avere.
Heard, în schimb, a primit 2 milioane de dolari în daune compensatorii, dar asta o lasă în continuare cu o datorie de 8,35 milioane de dolari față de fostul pirat. Avocatul lui Heard a dezvăluit într-un interviu recent că actrița nu își poate permite să plătească ceea ce datorează.

Aventura extraconjugală – Depp crede că Heard l-a înșelat cu Musk

Și, deși Amber plănuiește să facă apel la hotărârea juriului din Virgina, ia măsuri pentru a se asigura că va putea începe să-și scadă datoria față de Depp. Drept care, Heard a decis să vândă Tesla Model X pe care l-a primit cadou de la Elon Musk.
În timpul procesului, Depp a susținut că Heard l-a înșelat cu Musk și, deși acest lucru nu a fost confirmat, Amber și Elon s-au întâlnit cu siguranță, făcând publică relația lor la scurt timp după despărțirea ei de Depp. În trecut, Musk i-a oferit tot sprijinul său lui Heard; la urma urmei, există avantaje să te întâlnești cu cel mai bogat om de pe planetă. Se spune că Elon Musk a ajutat-o pe Amber Heard să onoreze un angajament consistent față de câteva organizații caritabile, după divorțul ei de Johnny Depp, așa că acum se speculează că tot el ar putea veni în salvarea actriței încă o dată, plătind despăgubirile către Johnny Depp.

Până una, alta, el o susține pe Heard indirect, în timp ce ea se confruntă cu cel mai descurajant obstacol financiar din viața ei, căci mașina Tesla primită cadou este evaluată la 130.000 de dolari, iar experții din industrie spun că Heard ar trebui să o poată vinde pentru o sumă cu șase cifre.
E adevărt că banii de pe Tesla ar fi doar o picătură în găleată, în comparație cu ceea ce Heard îi datorează lui Depp, dar vânzarea îi va permite probabil să facă primele plăți către fostul ei soț.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre