Simona Ionescu / Redactor Șef

AMI și-a motivat lipsa din online din ultima vreme: „În urma unor simptome acute de…”. Artista face haz de necaz

AMI și-a motivat lipsa din online din ultima vreme: „În urma unor simptome acute de…”. Artista face haz de necaz
AMI este o artistă desăvârșită, iar asta nu doar datorită vocii ei minunate sau talentului cu care mânuiește vioara. Pe lângă performanțele ei în carieră, AMI dovedește că este și un suflet minunat.

AMI și-a motivat lipsa din online din ultima vreme: „În urma unor simptome acute de…”. Artista face haz de necaz.

Andreea Ioana Moldovan, pe numele ei din buletin, s-a născut pe 28 septembrie 1989, în Baia Mare.

La numai trei ani, părinții au înscris-o la un festival de muzică local, unde a câștigat marele premiu. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare și participarea la numeroase festivaluri naționale și internaționale. Totodată, Ami a studiat și vioara, timp de 12 ani.

De ce a lipsit AMI din online: „simptome acute de chef de nimic”

AMI își urmează pasiunea de la o vârstă foarte fragedă. Pentru că își dorește mereu mai mult de la ea, cântăreața vine mereu cu ceva nou și inedit pentru a-și încânta publicul. 

În ultima perioadă, AMI a lipsit de pe rețelele sociale. Artista a mărturisit că a avut un motiv bine întemeiat pentru pauza din online: „Bună ziua tuturor! Vin cu știrile din ultima perioadă în care am lipsit cu desăvârșire din lumea palpitantă a onlineului. Am fost confirmată pozitiv Covid-19”.

AMI și-a motivat lipsa din online. Ea este apropiată de fanii ei, cu care comunică adesea pe rețelele sociale. AMI și-a creat o comunitate frumoasă în mediul online. Acolo, își ține fanii la curent cu întâmplările din viața ei.

„În urma unor simtome acute de <chef de nimic>  îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis <ce super>.

Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu, nu a fost deloc problematică-stați liniștiți că nu îl laud, și nici aplaud.

Dar, să zicem că a fost blând cu mine. O fi zis <asta e mică și a dracu! Îi dau o doză conform gabaritului, că altfel mă bate>”, a scris AMI, făcând haz de necaz.

AMI a fost testată pozitiv COVID-19

AMI a fost testată pozitiv COVID-19. Artista le-a spus fanilor pe Instagram: „Bună ziua tuturor! Vin cu știrile din ultima perioadă în care am lipsit cu desăvârșire din lumea palpitantă a onlineului. Am fost confirmată pozitiv Covid-19”.

„Acum lăsând abordarea asta haioasă la o parte, făcând haz de necazul meu, categoric situația trebuie luată în serios, și nu încerc nicidecum să minimalizez efectele COVID-19.

Știu că există cazuri grave și/sau care sunt suprapuse cu alte afecțiuni și automat cazurile devin mult mai dificile, iar persoanele care au trecut prin asta, știu cel mai bine. Și nu am fost deloc indiferentă la suferința acestora”, a mai menționat AMI pe Instagram Stories.

Interviu-eveniment. Fiica cea mare a lui Steve Jobs invitată la ”Garantat 100%”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre