Simona Ionescu / Redactor Șef

An fabulos pentru fiul lui Ștefan Bănică jr.! Fiți cu ochii pe Radu Bănică, pregătește o surpriză!

An fabulos pentru fiul lui Ștefan Bănică jr.! Fiți cu ochii pe Radu Bănică, pregătește o surpriză!
Ștefan Bănică Jr este un tată foarte mândru, iar fiul său, Radu Ștefan, îi calcă pe urme. E talentat la muzică,  la dans, precum părintele lui. Are 18 ani și deja este căutat de televiziuni.

Celebrul său tată, Ștefan Bănică Jr (53 de ani) spune despre primul lui născut că este ”frumușel”, dar în realitate Radu Ștefan este foarte arătos și talentat. A avut un an fabulos.

An fabulos pentru Radu Ștefan Bănică! Fiți cu ochii pe el

2020 a fost un an foarte bun pentru Radu Ștefan Bănică. Are doar 18 ani, abia a terminat liceul, dar el joacă teatru de un an, a fost cu celebrul său părinte pe scena Sălii Palatului, dar și la emisiunea de mare succes ”Chefi la cuțite”, la Antena 1.

Telespectatorii l-au plăcut pe tânărul student la actorie. Producătorii l-au invitat pe carismaticul tânăr Radu Ştefan Bănică , fiul lui Ştefan Bănică, la showul transformărilor “Te cunosc de undeva”, scrie click.ro.

Va concura și va trebui să facă travestiuri, să cânte muzică populară ori de petrecere, să poate tocuri, să se epileze și să se fardeze. Până acum, au fost multe transformări de pomină la acest show îndrăgit de români.

Va fi o experiență unică în viața lui, dar îl va ajuta în profesia de actor spre care s-a îndreptat. Îl moștenește a talent și pe bunicul Ștefan Bănică Senior și pe celebrul său tată.

Radu Ștefan Bănică se va ”bate” cu mari artiști la “Te cunosc de undeva

Încă nu a fost finala show-lui “Te cunosc de undeva”, că au și început filmările la noul sezon, scrie click.ro.

În marea finală de sâmbăta, 19 decembrie,  intră AMI, alături de cuplurile formate din Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel şi Adriana Trandafir – Romică Ţociu.

În sezonul următor, prezentatorii și jurații sunt cei pe care îi cunoașteți deja, dar concurenții vor fi mari surprize. Vor participa artiști pe care i-ați mai văzut în acest show, dar și nume noi. Printre ei și Radu Ștefan Bănică.


Antonia și Velea, șocați. Ce a zis fiul lor, Akim

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre