Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Baniciu amână nunta. Au început problemele în Paradis?

Ana Baniciu amână nunta. Au început problemele în Paradis?
Ana Baniciu și iubitul Edy Kovacs trăiesc o poveste desprinsă parcă din filme, dar nunta se lasă așteptată. Care e motivul.

În ultima perioadă, Ana Baniciu a trecut prin momente grele, însă e puternică și a luat viața în piept.

Ana Baniciu amână nunta. Au început problemele în Paradis?

Cu doar câteva luni în urmă, Ana Baniciu a trecut prin cel mai greu moment din viață, după ce și-a pierdut mama. Vedeta a suferit enorm, dar a înțeles că cea care i-a dat viață și-a dorit întotdeauna să fie bine și chiar a rugat-o să meargă înainte.

„M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc”

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac.

A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine”, a spus Ana Baniciu.

„Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă”

Cât privește nunta, Ana susține că ar fi trebuit să aibă loc anul viitor, dar e posibil să o mai amâne un an, pentru că nu are timp să se ocupe de pregătiri. „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta.

Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă”, s-a destăinuit frumoasa cântăreață.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre