Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă o vedetă a făcut un pas important în viața de cuplu. Va avea o vară plină plus un șantier

Încă o vedetă a făcut un pas important în viața de cuplu. Va avea o vară plină plus un șantier
După un an greu, în care și-a pierdut mama și a suferit enorm, Ana Baniciu și-a revenit și a făcut un pas important în relația pe care o are cu iubitul său, Edy Kovacs.

Îndrăgita cântăreață și iubitul său au răsuflat ușurați. Au găsit, în sfârșit, casa visurilor, care datează din anul 1927. Așa că în această vară sunt puși pe renovat, pentru că vor să se mute cât mai repede.

Vedeta le-a spus totul fanilor de pe contul de socializare și le-a arătat și fotografii din casa cu surprize. ”Am început șantierul! Lucrăm de zor la casa noastră nouă, o casa construită în 1927, acum aproape 100 de ani.

Ne-am așteptat să fie o casă mai pretențioasă, cu multe surprize și în poza 2 aflați că și e, găsim treptat bucățele din trecut și încercăm pe cât posibil să păstrăm esența! Vă țin la curent cu tot procesul inevitabil pe story. Vara asta știți unde mă găsiți… pe șantier”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Vara aceasta Ana va sta pe șantier

 

Ultimele momente alături de mama

Nu cu mult timp în urmă, Ana Baniciu a vorbit despre ultimele momente petrecute cu mama, cea mai dragă ființă sufletului său, a cărei prezență spune că o va simți totdeauna. „Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare!

Ana Baniciu, alături de cea mai dragă ființă a sufletului său: mama

„Eu nu cred că mama a plecat sau va pleca vreodată de lângă mine, eu simt că ea îmi dă acum putere să înfloresc”

Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce… Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună!

Eu am condus-o și, chiar dacă a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, a fost și cel mai demn, a fost recunoștința mea față de tot ce a sacrificat ea pentru mine și față de toată iubirea ei necondiționată! Eu nu cred că mama a plecat sau va pleca vreodată de lângă mine, eu simt că ea îmi dă acum putere să înfloresc și să cresc și mai mult!”, a povestit Ana Baniciu, pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre