Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a aflat de noua mutare a lui Reghecampf. Iată ce predicții face

Anamaria Prodan a aflat de noua mutare a lui Reghecampf. Iată ce predicții face
La scurt timp de când s-a aflat că Laurențiu Reghecampf se întoarce la CSU Craiova, Anamaria Prodan a dat și primele declarații.

Sexy impresara susține că acesta nu a fost deloc serios în ultima perioadă și nu vede cu ochi prea buni viitorul fostului soț.

Anamaria Prodan e de părere că această șansă oferită antrenorului e ultima pentru a-și reveni din punct de vedere profesional. Fosta soție, care spune că-l cunoaște foarte bine e de părere că dacă nici acum nu va da dovadă de seriozitate, „va ajunge pe fundul oceanului”.

„Dacă acum nu câștigă campionatul sau dacă nu califică măcar în Europa League echipa, vor fi probleme mari”

„Vreau să-i fie bine, pentru că e tatăl copilului meu. Dar e într-un declin cumplit, trebuie să o spunem. De la finală de Champions League e greu să te întorci în Azerbaidjan sau în România. Dacă acum nu îi iese, la Craiova, îi va fi foarte greu pentru cariera lui și pentru tot ce înseamnă Laurențiu Reghecampf.

Dacă acum nu câștigă campionatul sau dacă nu califică măcar în Europa League echipa, vor fi probleme mari. I-au lipsit, în ultima vreme, seriozitatea, liniștea, demnitatea, respectul.

Anamaria Prodan, predicții despre cum va evolua Reghecampf la Craiova

„Pentru Laurențiu e foarte greu să-și recâștige echilibrul”

Ca antrenor, trebuie să fii un exemplu pentru toate generațiile pe care le crești. Când îți pierzi echilibrul, pierzi respectul jucătorilor, societății, și îți e foarte greu să-ți revii. Pentru Laurențiu e foarte greu să-și recâștige echilibrul, asta e părerea mea, sunt și puțin subiectivă, e corect.

E ultimul drum, nu poți să trăiești din amintiri. Are o capacitate fabuloasă, e unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a avut România. Dar, dacă nu se trezește, nu va atenua căderea. Dimpotrivă, va ajunge pe fundul oceanului și de-acolo nu știu dacă te mai poți ridica. Noi, familia, ne rugăm pentru el, să-i fie bine”, a declarat Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

A păstrat „altarul” dedicat lui Reghecampf

Pe de altă parte însă, Anamaria Prodan, deși și-a scos tatuajul cu fostul soț, a păstrat „altarul” pe care i l-a dedicat cu mulți ani în urmă. Este vorba de un perete plin cu obiecte și fotografii care îi amintesc de cele mai frumoase momente pe care le-au petrecut împreună. „Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi.

„E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă”

Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea. E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf, alături de noua sa familie: Corina Caciuc și copilul

Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din Echipa Națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf.

„Eu întotdeauna îmi doresc ca oamenii să își aducă aminte cu drag de noi”

Împreună, am muncit foarte mult și ne-am ridicat ca nimeni altcineva în țara aceasta. Familia Prodan-Reghecampf, în ciuda oricăror probleme s-au întâmplat mai târziu, a făcut istorie în țara aceasta. Și așa o să rămână! Eu întotdeauna îmi doresc ca oamenii să își aducă aminte cu drag de noi, să își aducă aminte cum am promovat eu, Anamaria Prodan, noțiunea de familie.

Cât de mult mi-am dorit acest lucru, cât de mult am încercat să rămân într-o căsnicie perfectă, cum o prezentam. Dar aceasta este viața, vine la pachet și cu bune, dar și cu rele. Nu s-a mai putut, fiecare merge mai departe cum poate!”, a spus vedeta, potrivit Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre