Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan are pretenții de milionăreasă, dar „umblă cu cioara vopsită”. Mulți au râs văzând aceste imagini

Anamaria Prodan are pretenții de milionăreasă, dar „umblă cu cioara vopsită”. Mulți au râs văzând aceste imagini
Pasionată de gențile Hermes și brățările Cartier, Anamaria Prodan se bucură la fel de mult și de lucrurile copiate, de câțiva euro.

Zice că întoarce banii cu lopata, dar când vine vorba de haine, Anamaria Prodan e ca orice femeie. Cumpără tot ce prinde.

Anamaria Prodan nu are pretenții de „milionăreasă”. Și hainele de la bazar merg bine pe pielea ei fină. Foto inedite

Anamaria Prodan a plecat cu treabă prin Turcia și nu a putut rezista tentației de a intra în bazar și a cumpăra câteva lucrușoare care i-au făcut cu ochiul. Fără să-i treacă prin gând că ar putea să o vadă cineva, sexy impresara a stat o perioadă bună să caute haine fake, imitații ale celor de la marile firme.

O familie de români aflată în vizită în Turcia a imortalizat-o, iar fotografiile au intrat în posesia Cancan. Să poarte Anamaria și astfel de obiecte de îmbrăcăminte? Se pare că da, la fel cum procedează și Kate Middleton, ceea ce demonstrează că doamnele nu au aere de dive. De altfel, afacerista a recunoscut cu ceva timp în urmă că se îmbracă și de la second hand, atunci când descoperă ceva care îi place la nebunie.

„Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine”

“Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ. Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă.

Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”, s-a destăinuit Anamaria Prodan. Cu haine de firmă sau second hand, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a reușit mereu să fie în atenția tuturor și să arate ca scoasă din cutie.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre