Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan îi dă o nouă lovitură Corinei Caciuc. L-a chemat pe Reghecampf acasă! „Noi am făcut istorie!”

Anamaria Prodan îi dă o nouă lovitură Corinei Caciuc. L-a chemat pe Reghecampf acasă! „Noi am făcut istorie!”
În așteptarea Învierii Domnului, Anamaria Prodan vrea să-și liniștească sufletul și să îngroape cât mai repede securea războiului cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a săturat de scandalurile cu Reghecampf și vrea ca totul să revină la normal. Decizia e șocantă.

După ce s-au certat și și-au intentat procese unul altuia, Anamaria Prodan vrea liniște în viața ei. Recent, sexy impresara a mărturisit că vrea să renunțe la toate procesele pe care i le-a intentat fostului soț și speră că tot răul se va duce. Mai mult, ea spune că e binevenit oricând în casa în care au locuit împreună, să-și scoată copiii la plimbare, să ia masa cu ei și să se termine odată pentru totdeauna situația tensionată.

„Oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis.

Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?!

„Trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru”

Cred că din respect pentru familia și copiii noștri, trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta.(…)

Așteptăm oricând să vină acasă, să-și vadă copiii, să îi scoată la masă, să petreacă timp cu ei. Cred că problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie să le rezolvăm doar noi doi, fără declarații, fără războaie. Da? Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede”,  a declarat Anamaria.

„Vedeta e mai fericită ca niciodată”

În plus, Anamaria Prodan este foarte fericită de când a intrat în relație cu noul bărbat și spune că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. „Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc.

Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită. Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos”, a mai spus afacerista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre