Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan le-a dat nucleara fraților Becali. A câștigat procesul cu Dennis Man, dar l-a luat înapoi și pe Ianis Stoica

Anamaria Prodan le-a dat nucleara fraților Becali. A câștigat procesul cu Dennis Man, dar l-a luat înapoi și pe Ianis Stoica
După o relație frumoasă, s-a rupt lanțul de iubire între Anamaria Prodan și Dennis Man, iar agentul l-a dat în judecată pentru că a rupt contractul cu ea și s-a transferat la Parma. Acum, Ianis Stoica se întoarce la ea.

A fost sigură că va câștiga și așa s-a și întâmplat. În urma procesului intentat lui Dennis Man, Anamaria Prodan a câștigat o sumă considerabilă.

Astăzi a venit și vestea că un alt fotbalist pe care-l avea sub contract și care „evadase” la impresarii Giovani și Victor Becali s-a întors către Anamaria Prodan.

Ianis Stoica, tânărul atacant al FCSB, a luat decizia de a rezilia contractul de impresariere pe care îl avea cu firma fraților Becali. Dacă nu o făcea, îl aștepta un proces ca al lui Man.

Ioan Becali a confirmat că fotbalistul a cerut rezilierea contractului și că el nu s-a opus: „Da, am fost de acord cu dorinţa lui Ianis şi am reziliat de comun acord contractul”, a confirmat Giovani Becali, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan nu se joacă când cineva o calcă pe coadă. Dennis Man știe cel mai bine

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a câștigat suma de 350.000 de euro în procesul pe care i l-a intentat lui Dennis Man. S-a ajuns în această situație după ce acesta a călcat pe bec și nu a respectat o clauză de exclusivitate pe care a avut-o în contract. Suma reprezintă penalități contractuale, plus dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume, calculată de la 27.05.2021.

„Părțile au instituit o clauză penală în valoare de 350.000 de euro în cazul în care una dintre ele nu respectă prevederile contractului”

„Litigiul de pe rolul Tribunal Ilfov a vizat raportul contractual dintre Anamaria Reghecamf și Dennis Man. Mai exact, sportivul de performanță a semnat, la data de 04.09.2016 , un contract de intermediere valabil pe o durată de cinci ani cu agentul de jucători în cadrul căruia s-a instituit o clauza de exclusivitate în favoarea agentului referitoare la negocierea și încheierea viitoarelor contracte sportive ale jucătorului.

De asemenea, părțile au instituit o clauză penală în valoare de 350.000 de euro în cazul în care una dintre ele nu respectă prevederile contractului de intermediere”, spune justiția.

Sportivul a încălcat obligațiile contractuale

Din nefericire, Dennis nu a vrut să ia în seamă contractul unde scria negru pe alb că nu are voie să negocieze pe cont propriu sau prin alți agenți sau să încheie un nou contract cu alte cluburi în absența Anamariei Prodan. Drept urmare, a semnat cu Palma, unde evoluează din 2021.

Ca să demonstreze că are dreptate, impresara a depus la dosar și conversații de pe whatsapp unde se arăta că Dennis știa că va trebui să plătească dacă nu respectă înțelegerea.

Sentința nu este definitivă, ci urmează apelul, însă Dennis are puține șanse de câștig.

Sursă foto: playsport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre