Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan nu se lasă: „Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta”

Anamaria Prodan nu se lasă: „Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta”
Continuă seria de atacuri între Gigi Becali și Anamaria Prodan. Aceasta nu se lasă. „Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta”

Gigi Becali și Anamaria Prodan au ajuns la cuțite din cauza transferului lui Dennis Man. Atacantul a plecat de la FCSB la Parma, pentru 13 milioane de euro. Impresara a luat foc pentru că nu a fost inclusă în această tranzacție. La care spune că a contribuit substanțial. Și l-a acuzat pe Gigi Becali că i-a servit pe tavă mutarea lui Ioan Becali, vărul finanțatorului. După ce s-au bălăcărit în toată presa, Anamaria Prodan nu se lasă și continuă atacurile. 

După ce Gigi Becali a decis ca niciun jucător FCSB să nu mai fie reprezentat de Prodanca, aceasta a izbucnit, din nou. „Să bage mâna în buzunar și să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place și spune «Ce i-ai zis, i-ai omorât pe toți!». E penibil.

„M-am jucat cu creierul lui Gigi Becali”

Impresara nu s-a oprit aici, ci a continuat spunând că a fost mereu cu un pas înaintea lui Becali și s-a jucat cu creierul lui. „Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui. Ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali. Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut”, a declarat soția lui Reghe pentru as.ro

Anamaria Prodan nu se lasă: „Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri”

Anamaria Prodan nu se lasă

Anamaria Prodan nu s-a lăsat și a mers mai departe cu jignirile. „Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta? Comisiile nu se autosesizează?! Mă face în toate felurile…. Are probleme foarte mari! Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se șterge pe piept. Am tăcut de dragul jucătorilor, am încercat.

El îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali? Săracul, e agramat! Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou. Îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuțe, nu are punctuație, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriașe ca să citești un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluța de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu «Patroane, trezeşte-te!»”

„Omul e primitiv, nu ai ce să-i faci”

Impresara l-a acuzat de asemenea pe Becali că se implică în cazuri sociale doar atunci când sunt camerele pornite. „El se preface foarte bine. Spune «Eu ajut, tată, eu fac».. Tot ajutorul ăsta este doar când sunt camerele video. Când pleacă de la palat camerele, începe şi îi înjură pe toţi, dă cu piciorul în ei. Ăsta este Gigi Becali. Toată lumea îl ştie. Copiilor lui le este ruşine. Uite ce nevastă fină are. Aţi văzut-o să iasă cu el sau să îl bage în seamă? Se face de râs cu un asemenea specimen. Omul e primitiv, nu ai ce să-i faci»”, a încheiat Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre