Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan numai p-asta n-o făcuse! Va fi o surpriză totală

Anamaria Prodan numai p-asta n-o făcuse! Va fi o surpriză totală
Impresar de fotbaliști, femeie de afaceri, patroană de dric, dar Anamariei Prodan îi lipsea ceva. Acum e convinsă că va da lovitura.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a intrat în lumea filmului și va juca rolul principal în comedia românească „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu. Care a devenit celebru după ce a regizat celebrele telenovele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața”.

Anamaria Prodan îl va avea ca partener pe Cristi Iacob

Cine va fi partenerul Anamariei Prodan

În film, sexy impresara va avea și un partener extraordinar, un actor foarte talentat și jurat pe deasupra la emisiunea „Te cunosc de undeva”, e vorba de Cristi Iacob. În acest moment, toată lumea lucrează de zor, actorii fiind plecați la Cluj. Se va filma și în străinătate, iar ulterior pelicula va fi difuzată și pe Netflix, celebra platformă de streaming.

Și-a schimbat total înfățișarea pentru rol

Pentru un asemenea rol, Anamaria Prodan a suferit transformări mari, i s-au pus extensii lungi, care au schimbat-o radical. Pentru a arăta impecabil și a-și hidrata perfect pielea, Anamaria Prodan și-a făcut și un tratament cu aur de 24 de karate și a postat imagini pe contul de socializare, care i-au fascinat pe fani.

„Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd la final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a primit rolul principal într-un film

„Îmi trebuia în portofoliu un film”

Anamaria susține că a făcut tot ce a dorit în viața sa, dar simțea nevoia de un film în portofoliu și e extrem de fericită. „Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu.

A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre