Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan o să înnebunească! Luca spune că Reghe „nu a pretins vreodată că este tatăl fiicelor ei!”

Anamaria Prodan o să înnebunească! Luca spune că Reghe „nu a pretins vreodată că este tatăl fiicelor ei!”
În timp ce Anamaria Prodan se bate cu pumnul în piept că nu mai păstrează legătura cu Luca Reghecampf pentru că i-a interzis antrenorul, tânărul i-a dat cea mai grea lovitură.

Luca Reghecampf i-a rupt sufletul Anamariei Prodan. Fiul lui Laurențiu Reghecampf a declarat că nu mai vrea sub nici o formă să se folosească de numele lui.

Luca se simte scut între cei doi părinți

Luca susține că o respectă pe Anamaria Prodan, însă simte că e doar un scut în certurile pe care impresara le are cu tatăl său. Și crede că și fratele său, Bebeto, suferă enorm. Mai mult, Luca îi ia partea lui Reghecampf, menționând că acesta nu a făcut niciodată diferențe între copii și îi iubește pe toți în egală măsură. De aceea crede că e timpul ca „Anamaria Prodan să înceteze cu intrigile”

„Nu mai vreau să accept nimic. Nu sunt fiul Anamariei Prodan, am o mamă pe care o iubesc”

„E timpul ca Anamaria Prodan să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu, dar nu mai vreau să accept nimic. Nu sunt fiul Anamariei Prodan. Am o singură mamă, pe care o iubesc. Ca, de altfel, și pe tatăl meu. Anamaria trebuie să conștientizeze că îmi jignește mama de fiecare dată când se folosește de numele meu”, a spus băiatul.

„Nu am filmat pe nimeni”

Luca Reghecampf, alături de Bebeto și Reghe

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a spus că a primit un film făcut chiar de Luca în care Reghe ar fi apărut cu Corina Caciuc „în casa mea, în patul meu, pe banii mei”. Luca susține că nu este adevărat, iar el nu a intervenit niciodată „între tatăl meu și fosta lui soție”. „Consider că Anamaria trebuie să se oprească. Nu intenționez să intru într-un schimb de replici cu ea fiindcă o respect în continuare.

„Eu am trei frați și îi iubesc în egală măsură. Și pe cei mai mici, dar și pe Bebe”

Dar nu este acceptabil ca vreun părinte să se folosească de copiii lui pentru a-și purta războaiele. Eu am trei frați și îi iubesc în egală măsură. Și pe cei mai mici, dar și pe Bebe. De asemenea, tata ne iubește la fel și nu a făcut niciodată diferențe între noi.

Le-a arătat iubire și fetelor Anamariei, dar nu a pretins vreodată că este tatăl lor. Pentru că tatăl lor este Tibi, cu care tatăl meu are o relație foarte bună. Se respectă unul pe celălalt”, a mărturisit Luca Reghecampf pentru Cancan.

„Nu i-am cerut nimic și nu îi cer bani”

Nu în ultimul rând, Luca susține că nu i-a cerut nimic Anamariei Prodan, ci vrea doar „să ne lase în pace”. „Eu am absolvit o facultate, m-am angajat, mă întrețin singur, îmi întrețin și familia mea. Am soție acasă și nu este normal ca Anamaria să mă folosească, să mă includă în discuțiile ei.

Cum nu este normal nici în cazul lui Bebe, care știu că a avut o relație specială cu tata înainte ca părinții lui să se despartă”, a mai spus tânărul. De aceea, „o rog public să nu ne mai amestece în problemele ei”. Și nici să-i mai denigreze tatăl „pentru că acest lucru mă doare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri