Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan redeschide subiectul „Dan Alexa”. Promisiune pe bani mulți

Anamaria Prodan redeschide subiectul „Dan Alexa”. Promisiune pe bani mulți
Abia acum Anamaria Prodan este în stare să dezvăluie lucruri pe care nimeni nu le-a știut niciodată. Laurențiu Reghecampf i-a rupt sufletul.

Deși îl iubește și acum, Reghecampf nu i-a fost alături nici în cele mai grele momente. Anamaria Prodan a simțit să-și pună sufletul pe tavă.

Anamaria Prodan spune tot. Cine i-a fost alături când și-a îngrijit mama

A trecut prin cele mai cumplite momente din viață atunci când mama sa, regretata Ionela Prodan s-a îmbolnăvit. Dar și mai tare a durut-o că soarele ei, Laurențiu Reghecampf, nu i-a fost alături în acele clipe. În schimb, a existat un bărbat care a sprijinit-o din toate punctele de vedere. E vorba de Dan Alexa. Ana regretă acum comportamentul pe care l-a avut vizavi de acesta și spune că vrea să se revanșeze.

„O să îl duc undeva, unde merită”

„Faptul că l-am atins eu, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles. El stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate. Avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.

Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

„Între noi e o relație de prietenie și respect”

Nu demult, Dan Alexa a vorbit despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan. Antrenorul a mărturisit că cei doi se înțeleg extraordinar, dar s-a săturat de tot felul de speculații care se fac pe acel subiect, iar asta dăunează familiei.

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei”, a spus recent Dan Alexa.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre