Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan s-a agățat de lustră și a zis că ea e bărbatul în casă. Imagine amețitoare

Anamaria Prodan s-a agățat de lustră și a zis că ea e bărbatul în casă. Imagine amețitoare
Anamaria Prodan face ce face și dă online-ul peste cap. Recent, sexy impresara a postat o fotografie de 100 de puncte.

Nici un bărbat nu o poate pune la punct. Ea e Anamaria Prodan. Războinică, frumoasă, incredibilă. Iată ce a mai făcut impresara!

Anamaria Prodan s-a agățat de lustră și a zis că ea e bărbatul în casă. Imagine amețitoare

Îmbrăcată într-un costum negru cu plasă care lasă să vadă toată frumusețea cu care a fost înzestrată de Dumnezeu, Anamaria Prodan s-a urcat pe masă și s-a agățat de lampă. Probabil un bec i-o fi făcut probleme și sexy impresara, femeia care le știe pe toate, l-a schimbat.

Sau să se fi apucat Anamaria Prodan să împodobească candelabrul? Toată această poveste a fost imortalizată într-o fotografie pe care fiica Ionelei Prodan a postat-o pe rețelele de socializare. E lesne de înțeles că prietenii din online s-au bătut pe like-uri. Anamaria arată bestial și pare că divorțul de Laurențiu Reghecampf i-a priit.

Bat clopote de nuntă?

De altfel, sexy impresara a declarat că dorește să-și găsească bărbatul care să o merite cu adevărat și să-și refacă viața. Are deja pregătită și sticla pe care o va desface doar la nuntă, o licoare care valorează nici mai mult, nici mai puțin decât 150.000 de euro. Până atunci însă, sticla prețioasă stă în magazinul pe care Anamaria l-a deschis recent alături de un bun prieten, miliardar american cu origini în România. Și care, sigur, nu o va mai lăsa să se cațere și să umble singură la lustră.

 

Antrenorul așteaptă un băiat

În ceea ce-l privește pe Reghe, presa a titrat faptul că va deveni tatăl anul viitor, prin luna mai. Iar primele investigații au scos la iveală faptul că în proporție de 80%, antrenorul va deveni tătic de băiat. Un lucru care îl bucură enorm pe fostul soț al Anamariei Prodan. Oare cine va fi mai câștigat? Antrenorul care și-a găsit o fată despre care s-a scris că are un trecut dubios, sau Anamaria Prodan care tinde către un miliardar? Pentru că, vorba lui Cătălin Botezatu, ea e milionară!

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre