Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan și Bebeto fac front comun împotriva lui Reghe: „Poate era bine să ceri buletinul amantei…”

Anamaria Prodan și Bebeto fac front comun împotriva lui Reghe: „Poate era bine să ceri buletinul amantei…”
După ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar fi fost executat silit pentru că nu și-a plătit datoriile față de Universitatea Craiova, Anamaria Prodan și Bebeto au reacționat imediat. Cei doi fac front comun împotriva lui Reghe, la adresa căruia nu au avut nimic bun de zis.

Anamaria Prodan și Bebeto fac front unit împotriva lui Reghe. În septembrie 2023, după doar șapte meciuri, Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Craiova pentru a merge să antreneze la Al-Tai. Pentru ruperea unilaterală a contractului, Reghecampf ar fi trebuit să achite o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro, bani pe care nu i-ar fi achitat nici până în ziua de azi. 

Ulterior, Reghe a fost dat afară și de la Al-Tai, astfel că acum este liber de contract. În aceste condiții, Anamaria Prodan a răbufnit din nou recent, în contextul datoriilor lui Reghe, care au ajuns să o afecteze căci, spune ea, a primit acasă scrisori de executare silită pentru jumătate din casa de la Snagov, jumătate care îi aparține antrenorului. 

Anamaria Prodan aruncă vorbe grele către Reghe 

Sătulă de întreaga situație, dar și nervoasă pe Reghe, Anamaria Prodan i-a aruncat cuvinte grele. 

„Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat .. așa om … așa tată … în ce situație a ajuns …. Ferească Dumnezeu. Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună popriri pe părțile tale din casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi este cumplit. Și mă uit cu stupoare cum presa îl ridică în slăvi pe acest om .. poate va înțelege toată România cu cine avem de a face. Nu a putut în viața lui sa și păstreze nici o familie pe care a avut-o”, a declarat Anamaria Prodan pentru o publicație. 

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurențiu Reghecampf

„De ani de zile trăiește doar din rezilieri de contracte. (…) Stă pe la mesele altora, pozează în omul bun, în acest bogat care nu poate să-și achite datoriile și să-și deblocheze dreptul de a antrena!”, a mai transmis impresara, care a spus de asemenea că are opțiunea de a cumpăra partea de casă din Snagov, care ar fi fost scoasă la licitație de Universitatea Craiova pentru a recupera datoria lui Reghe. 

Caciuc nu a scăpat nici ea de furia impresarei 

Nici Corina Caciuc, actuala parteneră a antrenorului, nu a scăpat de furia impresarei. 

„Căci un om căsătorit a doua oară cu copii din fiecare căsătorie nu povestește mândru cum își lua amanta pe restaurant sau nu se pune în situații în care amanta îi dă mailuri de amenințare. 

Corina Caciuc nu a scăpat de furia impresarei

Nu vizualizează video-uri cumplite cu amanta prin presă apărute și nu își vede amanta în poze publice îmbrăcată în costumații de gentleman club prin barurile de noapte. Rușine mondială cum am zis. Lipsa de bărbăție, mândrie, demnitate, respect față de societate, față de familie și în primul rând față de el”, a mai pus Prodanca pentru sursa citată. 

Bebeto, dur cu tatăl său 

Conform impresarei, Reghe nu și-ar mai fi văzut copilul, pe Bebeto, de foarte mult timp. De altfel, Anamaria Prodan spune că fiul lor ar fi fost categoric vizavi de tatăl său și a făcut front comun cu ea. 

Bebeto a făcut front unit cu Anamaria Prodan, împotriva tatălui său

„Astăzi declară mândru ca nu este supărat datorită trecutului amantei, că el nu cere buletinul fetelor când iese cu ele! Cred că replica băiatului nostru a fost cea mai bună, „măi domnule Reghe, poate era bine să ceri buletinul amantei și să asculți când toată lumea ți-a spus cine este amanta ca să nu ajungi de râsul tuturor .. ai avut ghinion ce să faci “, ar fi zis Bebeto, conform impresarei. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre