Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan șochează din nou. Vedeta a vorbit despre noul său „pui”. Ce are în plan afacerista

Anamaria Prodan șochează din nou. Vedeta a vorbit despre noul său „pui”. Ce are în plan afacerista
Cu puțin timp în urmă, Anamaria Prodan și-a lansat propria linie de bijuterii cu diamante și pietre prețioase, acum dă drumul altei afaceri.

De când Laurențiu Reghecampf nu mai face parte din viața ei, Anamaria Prodan face afacere după afacere.

Anamaria Prodan șochează din nou. Vedeta a vorbit despre noul său „pui”. Ce are în plan afacerista

Recent, Anamaria Prodan a anunțat pe rețelele sociale că va prelua 25% din acțiunile unei societăți farmaceutice care se ocupă cu supliment nutritive pentru reechilibrarea organismului. Ea va investi la Medicinas și spune că în viitorul apropiat urmează să fie deschise nu mai puțin de 20 de magazine tip franciză atât în România, cât și în Dubai.

„Sunt fericită să anunț noul meu „pui” – Medicinas. Sunt mândră că fac parte din acest proiect major”, a anunțat Anamaria Prodan, pe Instagram.

„Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani”

După ce a postat mai multe fotografii cu medicul arab în care cei doi păreau foarte apropiați, toată lumea a crezut că este noul său iubit. Doar că Anamaria Prodan le-a făcut o surpriză tuturor și a dat o declarație în care a susținut cu tărie că acesta nu e decât un foarte bun prieten. Atât și nimic mai mult. Vedeta spune că nu s-ar face niciodată de râs fiind într-o relație cu bărbați căsătoriți.

”Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul… asta înseamnă că e iubit?) Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat.

Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre