Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan spune de ce a fost dat afară Reghecampf de la Craiova. „Își bate joc de el crunt!”

Anamaria Prodan spune de ce a fost dat afară Reghecampf de la Craiova. „Își bate joc de el crunt!”
La scurt timp de când a încheiat relația cu Craiova, Anamaria Prodan spune adevărul despre plecarea fostului său soț.

A fost demis de la Universitatea Craiova după doar 11 luni. Iată ce s-a întâmplat cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan rupe pisica în două. De ce a fost dat afară Reghecampf de la Craiova. „Cine e în spatele lui și îl sfătuiește își bate joc de el crunt…”

Într-o intervenție pentru Gsp, Anamaria Prodan a pus punctul pe i și a explicat care e, de fapt, motivul adevărat pentru care Laurențiu Reghecampf nu mai are nici o legătură cu Universitatea Craiova. Afacerista susține că nu era momentul potrivit să se afișeze la televiziuni și să facă tot felul de declarații care nu i-au făcut cinste. În plus, impresara afirmă că ar fi trebuit ca Laurențiu să știe că Mihai Rotaru este o persoană serioasă, iar el a făcut greșeli majore.

“Eu eram filtrul lui Reghecampf, ca să înțelegeți”

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore. Cine e în spatele lui și îl sfătuiește își bate joc de el crunt!

Poate sunt niște polițe care sunt plătite, să-l facă de râs. El nu are un filtru foarte OK la oameni. Dacă-i spui că e frumos și deștept, ești prietenul lui pe viață. Eu eram filtrul lui Reghecampf, ca să înțelegeți”, a declarat impresara.

Reghe susține că el și craiovenii aveau opinii diferite

Pentru a accepta să se despartă amiabil de olteni, Reghecampf a primit suma de 180.000 de euro, deși în clauza din contract pentru reziliere ar fi fost de 300.000 spun surse. La rândul său, Reghe a mărturisit că nu a avut discuții cu finanțatorul, doar că aveau căi diferite.

„Ei mergeau în dreapta, eu mergeam în stânga și, decât să avem discuţii contradictorii, am decis că să ne despărţim este mult mai bine, e lucrul cel mai important.

Am făcut programul de cantonament, am făcut programul de antrenamente, am făcut absolut tot. Eu cu Mihai nu am avut niciodată discuţii contradictorii, ştiu foarte bine cum trebuie să pui problema atunci când vorbeşti cu un patron, nu spun: Vreau aia!”, a mărturisit Reghe pentru Orange Sport.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre