Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu a recreat proba costumului de baie din „Miss Litoral”. A avut un motiv bine întemeiat

Anca Țurcașiu a recreat proba costumului de baie din „Miss Litoral”. A avut un motiv bine întemeiat
De când a divorțat, Anca Țurcașiu arată mai bine ca niciodată. Cântăreața pare că a întinerit, iar acum și-a îndeplinit un vis.

Și-a dorit toată viața să facă asta, dar abia acum a venit momentul. Anca Țurcașiu i-a uimit pe toți.

Anca Țurcașiu a recreat proba costumului de baie din „Miss Litoral”. A avut un motiv bine întemeiat

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, celebra cântăreață Anca Țurcașiu a dat vestea cea mare. S-a făcut afaceristă! Vedeta și-a îndeplinit un vis vechi și a lansat propria colecție de haine și accesorii, create alături de designerul vestimentar Anca Balaș. Stilul ales este unul confortabil, dar elegant și bineînțeles potrivit pentru toate siluetele.

Rochiile vor pune în evidență talia doamnelor și domnișoarelor care le vor purta. Nici doamnele mai corpolente nu trebuie să-și facă probleme, pentru că totul se ajustează pentru a arăta perfect. Iar corsetul le va scoate mereu din orice încurcătură.

„Visul oricărei femei, să aibă talie. Și atunci, cum să obții o talie mai mică?”

„Eu vreau prin această colecție să producem, noi, împreună, niște haine care să fie cele pe care mi-aș fi dorit eu să le port vreodată și nu le-am găsit pe nicăieri. (…)

Visul oricărei femei, să aibă talie. Și atunci, cum să obții o talie mai mică? Decât dacă te strângi într-un corset. Chiar dacă pare inconfortabil de purtat acest corset, el se strânge pe dimensiunea corpului tău. Se stă jos foarte bine, nu ai niciun fel de jenă.”, a spus Anca.

Accesoriile le-a făcut singură

Și pentru că totdeauna a avut nevoie de accesorii care să pună în valoare o haină, Anca le-a făcut singură și e extrem de mulțumită de ce a ieșit. „E un lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna să-l am și nu l-am găsit nicăieri sau cu foarte mare greutate și anume accesoriile care dau valoare unui produs.”, a povestit artista.

De asemenea, Anca le-a demonstrat tuturor că are un trup perfect la 31 de ani de la lansarea filmului Miss Litoral, unde a jucat un rol incredibil. În emisiunea lui Măruță a făcut proba costumului de baie și a trecut din nou prin cadrul ce demonstrează măsurile ideale.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre