Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu a stârnit panică la Asia Express. „Mi-e rău. Nu pot să respir”

Anca Țurcașiu a stârnit panică la Asia Express. „Mi-e rău. Nu pot să respir”
În cea de-a patra etapă din Asia Express și ultima din Thailanda, Anca Țurcașiu a cedat. Vedetei i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor.

Stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra frumoasei Anca Țurcașiu, care a avut parte de un moment greu în Asia Express. Cântăreața a acuzat stări de rău și s-a plâns că nu poate să respire.

„Simțeam că sunt la capătul puterilor. Inima nu reușea să mi se oprească”

Anca și Andreea suportă probe din ce în ce mai grele

„Am făcut un atac de panică… și faptul că nu pot să respir… am avut o zi proastă, mi-a fost rău. Plânsul ăsta cumva te descarcă. Simțeam că sunt la capătul puterilor, dar nu eram, era doar un atac de panică. (…)

Inima nu reușea să mi se oprească, bătea foarte tare și nu mai puteam să respir. Un fel de atac de panică, ceva. Nu a vrut să îmi spună, dar eu am tras cu codul ochiului. A zis că e tensiunea 14, ca să mă liniștească”, a mărturisit artista, sleită de puteri.

În fața medicului, Anca Țurcașiu a mărturisit că se simte și vinovată pentru starea în care se află, dar a fost îmbărbătată de specialist.

„Ea când are un băț, mereu îmi trage una în cap”

Anca și Samsonica au avut parte însă și de multe momente haioase în ultima probă din Thailanda. La proba cu sarea, care le-a dat concurenților multă bătaie de cap, Andreea i-a aplicat o corecție prietenie sale cu un băț lung, deși nici una dintre artiste nu și-a dorit asta.

„Mi-ai tras în cap, mereu îmi tragi câte una în cap. (…) Ea când prinde un băț, îmi trage cu el în cap. Nu înțeleg de ce. (…) Eu cred că am un cucui. Ai văzut Stan și Bran cu scara cum se mișcau? Numai la asta m-am gândit”, s-a plâns Anca Țurcașiu, mai în glumă, mai în serios, în timp ce Andreea râdea cu lacrimi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri