Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, prezentatorii festivalului Mamaia, atacați pe scenă. Revoltă pe rețelele sociale

Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, prezentatorii festivalului Mamaia, atacați pe scenă. Revoltă pe rețelele sociale
A 61-a ediție a festivalului Mamaia a avut de un moment neplăcut, în fața căruia cei doi prezentatori celebri au asistat neputincioși. Fanii au bubuit rețelele de socializare.

Cei doi prezentatori ai festivalului Mamaia au avut de-a face cu un moment greu de gestionat. E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva la un asemenea eveniment.

Rodica Tudor i-a „tras de urechi” pe Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan

Îndrăgiții cântăreți Aurelian Temișan și Anca Țurcașiu au trecut printr-o situație complicată pe scena festivalului de la Mamaia, pe scena căruia au urcat nume importante din industria muzicii românești.

Una dintre invitate, fosta câștigătoare a ediției din 2012 i-a luat la rost pe cei doi prezentatori pentru că nu au prezentat detalii din cariera sa artistică. Rodica Tudor a interpretat anul acesta celebrele melodii „Să mori de dragoste rănită” și ”Marea albastră”, iar înainte de a susține concertul, i-a „certat” pe Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan.

„Probabil sunteți curioși și dumneavoastră ce am făcut eu în acești 12 ani, nu?

Atacul verbal al cântăreței a uluit pe toată lumea.Iar Anca Țurcașiu nu a reușit să o oprească, deși a avut o intervenție elegantă.

„Înainte de a cânta, pentru că nu am avut ocazia să vorbesc și cu distinșii prezentatori, cel mai probabil s-au emoționat și dânșii, așa cum sunt și eu foarte emoționată, vreau să vă spun mai multe despre mine. Probabil sunteți curioși și dumneavoastră ce am făcut eu în acești 12 ani, nu?”, a spus Rodica Tudor, aducând mulțumiri diverselor persoane care i-au oferit ajutorul în carieră.

„Suntem într-o transmisiune în direct, iar timpul este măsurat”

Fosta câștigătoare 2024 a provocat un scandal maare pe rețelele d coaliizare.

După ce au ascultat-o timp de șapte minute, perioadă în care a cântat acapela și două refrene, cei doi prezentatori au urca pe scenă și au încercat să o oprească elegant. „Suntem într-o transmisiune în direct, iar timpul este măsurat”, a spus Anca Țurcașiu. Fără să îi pese, Rodica Tudor a continuat discursul  și a început să recite și o poezie, spre disperarea prezentatorilor și a orchestrei.

Revoltă pe rețelele de socializare

Când au văzut așa ceva, telespectatorii au început o adevărată revoltă pe rețelele de socializare în care au spus că nu mai suportă să o audă pe fosta câștigătoare Mamaia 2012. ”Aloooooooooooo! TVR?????? De 20 de minute asta vorbește fără noimă și cântă dintr-o tonalitate pe care eu încă nu o cunooosc! Îmi curge sânge din urechi!”, a fost mesajul artistului Alin Gheorghișan, pe Facebook. Atât le-a trebuit fanilor, că s-au dezlănțuit.

„Mai e și colaboratoare la teatru de revistă la Ploiești”

”Eeee, de vină-i sonorizarea proastă, de nu recunoști tonalitatea. Da de, cine te pune să te uiți la Mamaia ca să-ți lăcrimeze urechile?,

„Suntem în secolul toleranței și acceptării lucrurilor diferite. Aici se acceptă tonalități diferite”, au spus unii internauți. Alții au susținut că Rodica nu are talent și e ciudat că a luat trofeul acum 12 ani”,

„În viața asta așa te remarci, cu tupeu și îndrăzneală. A vorbit până ne-a plictisit cu mulțumit, timp alocat de TVR domnișoarei insistente, nevorbită, necântată… măcar de cânta în ton”,

„Băi, eu nu înțeleg asta e peste tot. Mai e și colaboratoare la teatru de revistă la Ploiești”,

„Și culmea că a luat trofeul Mamaia 2012. Au avut urechi de tablă cei din juriu”, au fost doar o parte din comentariile fanilor supărați. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre