Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam a călcat accelarația: s-a căsătorit pe repede înainte. Am aflat motivul care a făcut-o să se grăbească

Anda Adam a călcat accelarația: s-a căsătorit pe repede înainte. Am aflat motivul care a făcut-o să se grăbească
Anda Adam și iubitul său Yosif Mohaci au decis să facă un pas important în viață. Vor avea primul Crăciun în calitate de proaspăt căsătoriți.

Cu doar două zile înainte de Nașterea Domnului, Anda Adam le-a dat fanilor săi cea mai bună veste. A deveni soția lui Yosif Mohaci, bărbatul care o face cu adevărat fericită și pe care l-a așteptat întreaga viață. Pentru că suntem încă în Postul Crăciunului, cei doi au făcut cununia civilă și au ales ca totul să se facă în modul cel mai secret, pentru a nu fi deranjați.

Cei doi au spus cel mai frumos da din viață la Starea civilă a Sectorului 1. Artista a postat câteva fotografii pe contul său de socializare, cu următorul mesaj: „Am spus DA!”.

Apropiații Andei cred că artista s-a gărbit să facă acest pas din două motive. Primul ar fi sănătatea mamei sale care i-a umbrit ultimul an și i-a dat emoții care au făcut-o să își dorească mai multă stabilitate, iar al doilea, Anda și Yosif au pornit mai multe afaceri, iar statutul de soț și soție i-ar ajuta din punct de vedere al birocrației.

Cum s-au îmbrăcat cei doi

Pentru un asemenea eveniment, Anda a ales să poarte un costum bleumarin închis care i-a scos în evidență formele perfecte. Vedeta s-a asortat cu actualul soț care a optat pentru un costum în aceeași nuanță, o cămașă albă și o veste bej.

 

Din fotografii se vede că cei doi sunt extrem de fericiți, pentru că și-au dorit mult să-și oficializeze relația. Imediat fanii dar și o mulțime de vedete au sărit cu felicitări, printre primii fiind Raluca Bădulescu și Boier Bibescu.

Cum a fost cerută în căsătorie

Anda a fost cerută în căsătorie în Turcia, într-un tărâm de poveste, în care pluteau baloanele cu aer cald. „El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătit.

S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie…  Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții, vă vom anunța”, a spus atunci artista, copleșită de emoție.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre