Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam a decis. Nu va avea rochie de mireasă la nuntă. Motivul e unul serios

Anda Adam a decis. Nu va avea rochie de mireasă la nuntă. Motivul e unul serios
De când l-a cunoscut pe afaceristul Yosif Mohaci, Anda Adam a uitat ce înseamnă problemele și se simte ca o regină.

Anda Adam și iubitul și-au unit destinele de Crăciun, iar acum fac pregătiri pentru nuntă. Care va fi, contrar așteptărilor, una atipică.

Anda așteaptă cu sufletul la gură momentul nunții și spune că va fi una cu totul și cu totul specială. Cântăreața și Yosif intenționează să închirieze un avion privat și să-și ducă invitații pe o plajă exotică. Artista nu mai vrea nici rochie de mireasă, e de ajuns un costum de baie, în plus așa scapă și de cheltuială. Deocamdată nu s-a ales data nunții, dar vedera speră ca evenimentul mult așteptată să aibă loc anul acesta.

„Nu stau să mă mai complic cu ce-i la modă, ce nu se poartă. Uite voalul, nu e voalul”

„Facem undeva la soare, la căldură, o destinație exotică, că Iosif e sătul de munte. Așa că nu-mi mai trebuie nici rochie de mireasă, doar un costum de baie e suficient. Venim în costumul lui Adam și Eva, și gata! Am scăpat și de cheltuială, nu stau să mă mai complic cu ce-i la modă, ce nu se poartă. Uite voalul, nu e voalul! Undeva pe o plajă, cu un cocktail în mână, fără stres, așa vreau să fie.

„Este și un calcul matematic la mijloc, este și un număr de persoane”

În principiu ne dorim să fie anul acesta nunta, nu va mai fi un secret. O să anunțăm pe toată lumea. (…) Nu știu câți invitați o să fie dar dacă îi strângem și pe ai lui și pe ai mei nu cred că există spațiu unde am putea să făcea nunta. Este și un calcul matematic la mijloc, este și un număr de persoane”, a declarat Anda Adam, pentru Click.

„Vor învârti globul pământesc și vor alege locul unde vor pleca în luna de miere”

Cât privește luna de miere, Anda spune că rămâne tot la varianta de plajă și nisip, așa că vor învârti globul pământesc. Unde se oprește, acolo vor merge. ”Poate fi luată în calcul și această variantă, dar totuși cred că prefer ceva torid, dar nu atât de torid ca într-o saună, dar cu puțin nisip, dacă se poate și un cocktail, ar fi și mai bine!

Cred că învârtim de glob așa și punem degetul pac și vedem unde se oprește. Și unde s-a oprit, acolo ne ducem”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă.  Yosif Eudor Mohaci, originar din Arad, a stat multă vreme în Elveția și Franța, dar are multe afaceri și în România. Și el a mai fost odată căsătorit și are o fetiță. Iar Anda i-a promis că în cel mai scurt timp îl va mai face odată tătic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre