Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, aroganță maximă. Cum arată diminețile divei. Nu v-ați fi așteptat nici în ruptul capului la așa ceva

Anda Adam, aroganță maximă. Cum arată diminețile divei. Nu v-ați fi așteptat nici în ruptul capului la așa ceva
De când s-a logodit cu Yosif Mohaci, Anda Adam trăiește un vis din care n-ar mai vrea să se trezească. Iar acesta îi face surprize la care n-ar fi visat niciodată.

Anda Adam e cu adevărat o femeie fericită pe toate planurile. Profesional, toate merg din plin, iar în dragoste, s-au aliniat toate astrele.

Anda Adam, aroganță maximă. Cum arată diminețile divei. Nu v-ați fi așteptat nici în ruptul capului la așa ceva

Andei Adam nu-i mai lipsește nimic în acest moment. E liniștită sufletește, are un bărbat cum a visat întreagă viață, care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Și pentru că îi place să trăiască în lux, zilele trecute, vedeta a postat un film pe rețelele de socializare în care le-a arătat fanilor cum arată ceașca în care își bea cafeaua. O minunăție decorată cu zeci de pietre swarowsky, asortată cu o farfurioară la fel de prețioasă.

Rochie cu mii de pietre swarowsky

Cu câțiva ani în urmă, Anda Adam a cântat unor persoalități din viața politică a Ucrainei, unde s-a simțit ca o vedetă internațională. Pentru un asemenea moment cu totul deosebit, ea a ales să îmbrace o ținută cu adevărat impresionată, e vorba de o rochie cu mii de pietre swarowsky, creată de un designer italian.

De asemenea, cântăreața a realizat și costume de baie de lux pentru femei, decorate, cu accesorii cu aplicații de pietre și cristale swarowsky, care au fost apreciate la adevărata lor valoare.

Yosif, singurul dintre iubiți care a cerut-o în căsătorie

După ce s-a despărțit de Victor Slav, cu care a avut o relație de iubire de șase ani, Anda și-a șocat fanii atunci când a mărturisit că nici un iubit pe care l-a avut nu a cerut-o în căsătorie. E lesne de înțeles atunci de ce când a primit inelul de logodnă de la Yosif, în valoare de 50.000 de euro, Anda a fost atât de emoționată.

„Nu am fost cerută în căsătorie în nici una din relațiile pe care le-am avut. Am avut alte priorități și ne-a fost bine așa cum eram. În schimb, am primit cereri în căsătorie de la fani”, a declarat ea pentru Click.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre