Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, ședință foto cu surprize în Cappadocia. S-a lăsat cu plânset!

Anda Adam, ședință foto cu surprize în Cappadocia. S-a lăsat cu plânset!
De când e împreună cu iubitul ei, Anda Adam s-a schimbat total. Cei doi au plecat împreună într-o vacanță de vis, în Turcia.

Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Adam Adam a fost în Turcia. Ce s-a întâmplat acolo i-a stors lacrimi.

Anda Adam, ședință foto cu surprize în Cappadocia

Frumoasa cântăreață Anda Adam a avut parte de cel mai incredibil moment din viață. Iubitul ei, afaceristul Yosif Eudor Mohaci i-a pregătit o vacanță surpriză în Turcia, la Cappadocia. Acesta a pus la cale un shooting foto cu un fotograf de colo, dar în spatele acestuia se ascunde de fapt o cerere în căsătorie. Anda spune că a fost extrem de fericită, mai ales că nu mai spera să ajungă în fața altarului.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul”, a declarat Anda, în exclusivitate pentru Wowbiz.

„S-a așezat în genunchi”

Momentul cererii în căsătorie a fost unul ieșit din comun. Bărbatul s-a așezat în genunchi în fața Andei, iar de sus, din baloanele cu care se plimbau, oamenii îi felicitau și le făceau cu mâna.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriză, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședință foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite. S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.

A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parca nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nuntii vă vom anunța”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre