Simona Ionescu / Redactor Șef

Andi Moisescu și-a ascultat nevasta și și-a dat masca jos? Acum are COVID-19

Andi Moisescu și-a ascultat nevasta și și-a dat masca jos? Acum are COVID-19
În urmă cu câteva zile, soția lui Andi Moisescu îndemna oamenii să-și dea măștile jos și să se îmbrățișeze. Uite că Andi Moisescu are acum COVID-19. Poate că a făcut ce a zis soția.

Andi Moisescu a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta Pro TV a primit vestea înainte startului celei de-a șasea zi de audiții pentru Românii au talent, conform Ştirile ProTV. Andi Moisescu și-a ascultat nevasta și și-a dat masca jos? Acum are COVID-19.

Andi Moisescu și-a ascultat nevasta și și-a dat masca jos? Acum are COVID-19

Vedea PRO TV Andi Moisescu a precizat că nu are nici un fel de simptome. „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am nici un fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu, potrivit Știrile ProTV.

Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, cunoscută ca o susţinătoare a curentului antivaccinare, a postat în urmă cu câteva zile un mesaj în care recomanda ca oamenii să renunţe la purtarea măştilor.

”În lumina noilor dovezi:

  1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor),
  2. ieșiți în aer liber,
  3. faceți sport și alergați în parcuri,
  4. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
  5. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
  6. luați-vă imunitatea înapoi
  7. și viețile!”, scria Olivia Steer.

Dovleac la cuptor. Rețete de Halloween

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre