Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra a povestit ce ritual are înainte de a cânta în public. Nu se abate niciodată

Andra a povestit ce ritual are înainte de a cânta în public. Nu se abate niciodată
E una dintre cele mai apreciate voci din România și are mare grijă de imaginea sa. Ce face Andra înainte să urce pe scenă.

Mamă cu normă întreagă, artistă iubită și gospodină. Sunt trei lucruri cu care se mândrește Andra.

Andra a povestit ce ritual are înainte de a cânta în public. Nu se abate niciodată

Într-un interviu pentru Playtech, Andra a vorbit despre un lucru pe care doar familia și cele mai apropiate ființe le-au știut. Este vorba de un ritual pe care-l are de ani buni înainte de a urca pe scenă, în fața publicului. Vedeta spune că înaintea unui concert lung și greu preferă să se izoleze într-o cameră de hotel și nu acasă.

E modul ei de a-și proteja vocea și de a se pregăti așa cum se cuvine pentru eveniment. „Vorbim cu câteva săptămâni înaintea unui concert, fiecare mai vine cu câte o idee sau ne trimitem mesaje audio. De asemenea, obișnuim ca și după spectacole să stăm de vorbă despre ceea ce a fost bun, dar și despre ce putea fi și mai bine”, a declarat un membru al trupei. De asemenea, Andra spune și o rugăciune, obicei pe care-l are din copilărie.

Copiii nu au voie să mănânce dulciuri din comerț

Ca și la alte multe vedete, pandemia și-a pus amprenta asupra corpului Andrei, care s-a trezit cu kilograme în plus, așa că s-a pus pe slăbit. Una dintre regulile casei este că nimeni nu are voie să consume dulciuri din comerț. „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu.

Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată. (…)

Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin! El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile”, a spus Andra.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre