Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra a recunoscut. Pe ce „se bate” în fiecare dimineață familia Măruță

Andra a recunoscut. Pe ce „se bate” în fiecare dimineață familia Măruță
Îndrăgita cântăreață Andra este din ce în mai aproape de prietenii de pe online. Recent, aceasta a făcut mărturisiri de suflet.

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și o mamă extraordinară. Andra povestește mereu despre ceea ce se întâmplă în casă.

Andra a recunoscut. Pe ce „se bate” în fiecare dimineață familia Măruță

După ce și-a dus copiii la școală, Andra le-a făcut o mărturisire fanilor săi de pe rețelele de socializare. Artista a spus că skateboard-ul familiei e motivul pentru care există discuții în fiecare dimineață. Andra spune că ar încerca și ea să învețe, dar încă nu e pregătită, așa că preferă să mai aștepte puțin.

 

„Încă nu am curajul să pun picioarele pe el”

„Copiii au fost lăsați la școală, așa că skate-ul ăsta e doar al meu. În fiecare dimineață este bătaie pe el și vreau să înțeleg de ce. Dar încă nu am curajul să pun picioarele pe el. E un început. Voi vă dați cu skate-ul sau cu bicicleta sau cu rolele? Care e preferatul vostru?”, a afirmat artista.

Andra și Măruță, mesaje de suflet pentru Eva Maria

Pe de altă parte, familia a trecut și printr-un moment aniversar, cu mult alint. Fetița Andrei și a lui Măruță, Eva Maria, și-a serbat ziua numelui, motiv pentru care mama și tata i-au făcut cele mai frumoase urări. Devenită domnișoară, Eva i-a mulțumit lui Cătălin Măruță cum nu s-ar fi așteptat nimeni: „Mulțumesc, boss”.

„Îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre”

„De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă! La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna!”, a postat Andra pe pagina ei de socializare de „Sfânta Maria”. Nici frățiorul David nu a stat deoparte, el și-a îmbrățișat și sărutat sora, spre marea bucurie a părinților, care îi priveau cu dragoste infinită.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre