Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra transmite un mesaj emoționant pentru mame. Melodia ei îți face pielea de găină

Andra transmite un mesaj emoționant pentru mame. Melodia ei îți face pielea de găină
8 martie este o zi specială pentru toate femeile din lume, iar Andra n-a ratat ocazia să nu le spună câteva cuvinte din suflet.

Andra se numără printre vedetele care nu au uitat de ziua de 8 martie. Iar mesajul vedetei sigur le-a stors câteva lacrimi tuturor femeilor.

Andra transmite un mesaj emoționant pentru mame. Melodia ei îți face pielea de găină

De când a devenit mamă, Andra e mult mai sensibilă și înțelege cât de multe sacrificii poate face o femeie pentru copiii ei. De Ziua Femeii, vedeta le-a făcut o dedicație mamelor de pretutindeni și le-a urat să fie sănătoase. Artista a ales să le cânte și un fragment dintr-o melodie foarte cunoscută, „Câte griji are o mamă”. Este piesa ei de suflet, pe care i-o fredonează mamei în fiecare an de 8 martie, încă de când era doar un copil.

„În fiecare an, o sun pe mama și i-o fredonez la telefon”

„La mulți ani femeilor, la mulți ani mamelor din orice colț de lume. La mulți ani mamă, mamă soacră, vă iubesc.  Sunt sigură că fiecare mamă muncește pentru ca ai săi copii să ducă o viață mai bună. Melodia asta, „Câte griji are o mamă” am cântat-o când aveam vreo 7-8 ani, la școală.

Atunci doamna învățătoare mi-a zis să cânt o melodie pentru ziua mamei. Și de atunci, în fiecare an, o sun pe mama și i-o fredonez la telefon. Și m-am gândit să le-o cânt acum tuturor femeilor”, a mărturisit Andra pe contul său de socializare, vizibil emoționată.

„Am plâns de bucurie când mi-am văzut fetița”

Cu ceva timp în urmă, Andra a vorbit despre bucuria de a fi mamă, mărturisind că a plâns atunci când și-a văzut fetița. “Țin minte că atunci când mi-am ținut prima oară în brațe băiatul, pe David, am crezut că, indiferent de câți copii voi avea, nu voi mai traversa aceeași emoție. Ei bine, se pare că nu-i așa. Am plâns de bucurie când mi-am văzut fetița, am fost fericită și speriată în același timp”, a spus artista.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre