Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrada Precup a câștigat premiul de 50.000 de euro la X Factor

Andrada Precup a câștigat premiul de 50.000 de euro la X Factor
Bravo, Andrada! Te iubim si, noi, jurnaliștii și voluntarii din Asociația Jurnaliștilor Civici (AJC) îți dorim viitorul la care ai visat. Ai acum lângă tine oameni minunați, care te vor ajuta să ajungi și mai sus. Felicitări, Dana Bartzer și Ștefan Bănică jr. pentru că ați șlefuit această voce de diamant și ați prezentat-o pe Andrada lumii ca pe un copil obișnuit, doar cu o voce aparte.

Ștefan Bănică jr. a avut intuiție și a ales-o pe Andrada să meargă în finală. A câștigat pariul, dar mai presus de tot a demonstrat că știe să aleagă piesele pentru eleva sa, că știe să-i pună în valoare calitățile. Cu siguranță, a avut ajutor important și din partea profesoarei Andradei, Dana Bartzer, dar împreună au făcut ca să ridice o mică vedetă și să ofere publicului telespectator un show extraordinar.

Andrada a avut concurenți de valoare și negreșit i-a tremurat inimioara că poate nu va fi ea cea aleasă. Dar i-a învins. A învins niște voci superbe, dar publicul i-a oferit ei votul.

În culise, mama Andradei era extrem de emoționată, iar lacrimile îi curgeau probabil sub mască.

„Mă simt extraordinar. Cuvintele sunt de prisos. Mă bucur că Andrada a reușit să câștige acest trofeu. Cel mai important pentru ea este acest vot de încredere pe care i l-a dat publicul”, a spus Ștefan Bănică jr. la sfârșitul show-ului.

O scurtă declarație, la cald, a Andradei, după ce a câștigat premiul de 50.000 de euro oferit de Antena 1, în sezonul 9 al concursului X Factor.

„Sunt foarte emoționată și bucuroasă că am ajuns până aici și că am evoluat. Le mulțumesc juraților că au apreciat nivelul la care sunt și că au avut încredere în mine”, a spus Andrada Precup.

Despre cine este Andrada și cum a ajuns acest copil la asemenea performanță, puteți citi în articolul de mai jos. Fotografia din deschidere este făcută de noi, când Andrada avea 11-12 ani și am mers într-o minivacanță la Bran. Și atunci a cântat și a sculat întreaga pensiune în picioare.

Poveste de Crăciun pentru Ștefan Bănică Jr. Este despre Andrada de la X Factor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre