Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrea Esca, apariție surpriză. ”Nu sunt un robot, sunt un om”

Andrea Esca, apariție surpriză. ”Nu sunt un robot, sunt un om”
Presa a scris că Andreea Esca ar avea coronavirus, dar informația nu a fost confirmată până astăzi, când știrista PRO TV a făcut o declarație surpriză. ”Nu sunt un robot, sunt un om!”. În exclusivitate, la Știrile PRO TV de la ora 19.00, astăzi, 20 iulie, Andreea Esca oferă primul interviu.

Andrea Esca a fost înlocuită de la pupitrul știrilor Pro TV, iar intenauții au făcut tot felul de secenarii despre starea ei de sănătate.

În exclusivitate, la Știrile PRO TV de la ora 19.00, astăzi, 20 iulie, Andreea Esca oferă primul interviu după ce Internetul a fost luat cu asalt de informații despre starea ei de sănătate.

Andrea Esca, apariție surpriză

În această dimineață, Andreea Esca a vorbit despre starea ei de sănătate, după ce toată presa a scris că ea și soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, sunt infectați cu COVID-19.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, spune Andreea Esca.

„Ai fost sau nu ai fost bolnavă de COVID-19?” este una dintre întrebările pe care i le-a pus Cosmin Stan, iar la ora 19.00, la ȘTIRILE PRO TV, Andreea Esca va oferi un răspuns direct!

„Nu e nici un mister, nu e nici un secret. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea. Doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată”, mai spune Andreea Esca.

Andreea Esca se întoarce! Interviu exclusiv, astăzi, la ȘTIRILE PRO TV de la ora 19.00!

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, bolnav și el

Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu ar fi deloc bună și a fost intubat, anunță cancan.ro. Informația, însă, a fost dezmințită de apropiați ai Andreei.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția.

Andreea Esca ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulți dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

Informațiile despre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

Andreea Esca, înlocuită cu Oana Andoni, la știrile PRO TV

O schimbare surprinzătoare s-a produs,  luni seară (13 iulie), în cadrul Știrilor de la ora 19.00 difuzate de PRO TV. Deși la pupitru ar fi trebuit să apară celebra Andreea Esca, locul ei a fost luat de Oana Andoni. Cu câteva excepții, însemnând perioada de concediu sau alte probleme neașteptate, Esca a fost cea care a prezentat știrile începând din luna decembrie a anului 1995, de la lansarea Pro TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre