Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu are ce-i povesti lui George în Fermă. O va da de gol pe Bălanca?

Andreea Antonescu are ce-i povesti lui George în Fermă. O va da de gol pe Bălanca?
Nou intrată în show, Andreea Antonescu a stat față în față cu George Burcea în timpul competiției „Ferma. Orășeni vs săteni”. Artista a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu fostul soț al Andreei Bălan. Oare o dă de gol pe prietena ei cea mai bună?

Andreea Antonescu, prietena și, totodată, fina cântăreței Andreea Bălan a intrat în show la 2 – 3 săptămâni de când s-a dat startul filmărilor începute pe 5 august, cu o lună înainte să ruleze în grila de programe de la Pro TV. Andreea a trecut prin întreg protocolul  prin care au trecut colegii de „suferință”. I s-a făcut estetul COVID, a stat izolată câteva zile la hotel pentru așteptarea testului, iar după ce rezultatul a fost negativ, a fost dusă pe platourile de filmare ale „Fermei”.

Aici a dat ochi în ochi cu George Burcea, fostul soț al prietenei sale bune. Acum Andreea Antonescu a văzut exact în ce ape se scaldă acesta în relația cu Viviana Sposub, cea pe care o săruta pătimaș încă dinainte ca show-ul să înceapă să fie difuzat. Întrebarea este dacă, de dragul show-ului, Andreea Antonescu o va da de gol pe prietena ei cea mai bună?

„Aventura mea în @fermaprotv a început! Mi-ați simțit lipsa in mediul online și mi-ați repetat in nenumărate rânduri, iar eu v-am răspuns că am cea mai bună explicație! Am acceptat provocarea @fermaprotv pentru că mi-am dorit să-mi testez limitele și sunt convinsă că va rămâne cea mai tare experiență a vieții mele! Fiți cu ochii pe mine și țineți-mi pumnii strânși marti, la 21.30”, a anunțat Andreea Antonescu.

Secrete de fete. Cum au fost Andree-le singure la mare cu noii iubiți

Amintim că, așa cum Rețete și vedete a scris în exclusivitate, la începutul lunii iulie, cele două Andreea au fost la mare cu iubiții. Cu noii iubiți. A fost momentul în care au apărut primele imagini tandre cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint, înlănțuiți pe plaja de la Yuva, din Vama Veche.

Amândouă au petrecut un weekend fierbinte alături de noii lor iubiți. Libere la mare, să se distreze, să iubească, să se bucure de soare, de muzică, să se simtă răsfățate ca pe vremuri, când erau două copile pe nisipul fierbinte și făceau furori cu melodia lor. Au stat cu iubiții la același hotel, au împărțit aceeași piscină, s-au distrat maxim și, peste toate, au luat cu ele acasă secrete pe care, până acum, le păzesc cu sfințenie.

La momentul respectiv,  Andreea Antonescu părea că s-a îndrăgostit de prietenul iubitului prietenei ei, fotograful Dragoș Borcănea. Andreea e singură de mulți ani, soțul ei, Traian Spak, trăind în Las Vegas, unde desfășoară o activitate în industria cazinourilor. Andreea nu a putut sta departe de țară, s-a întors, iar cu timpul s-a produs răceala relației. N-au divorțat, dar fiecare are viața lui. A Andreei este lânga fiica ei, Sienna, în București.

Întâlnire de gradul trei, cu Burcea și Sposub

Andreea Antonescu a mărturisit că secretul privind participarea sa la „Ferma. Orășeni vs săteni” a fost știut doar de mama, fiica și o bună prietenă. Ea a mai subliniat că a știut că va fi destul de delicată apariția sa în concurs, pentru că ea o va susține întotdeauna pe Andreea Bălan.

“Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În «Fermă», relația va fi de colegialitate. (…) Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea”, a dezvăluit artista de 38 de ani.

Fiica Andreei Antonescu, Sienna, a fost botezată de Andreea Bălan. Acum aceasta e o adevărată domnișoară, împlinind anul acesta, în mai, 9 ani.

Sursa foto: Instagram

Ardiles din „Las Fierbinți” a lucrat la Evenimentul zilei. Mărturisiri cu Mihai Mărgineanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre