Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuței Victoria. Va fi și tatăl fetiței prezent?

Andreea Antonescu e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuței Victoria. Va fi și tatăl fetiței prezent?
Andreea Antonescu a început să numere zilele până când își creștina bebelina și e în focul pregătirilor.

Jumătatea trupei Andre a mărturisit că a ales o locație cu totul și cu totul specială, cu multă verdeață și interiorul extrem de elegant.

Andreea Antonescu e fericită că la botez va veni din America și fiica ei cea mare, Sienna, pe care a văzut-o de curând. Cât privește preotul, cântăreața a vrut ca micuța Victoria să fie creștinată de același duhovnic care a botezat-o și pe Sienna.

„Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată!

„O locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat”

Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat.

Andreea Antonescu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez

Exact la Jubile, acum 12 ani, am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna, o va boteza și pe Venice Victoria”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click.

„Abia acum am început să dăm invitațiile pentru botez”

Pentru că vrea ca totul să fie pus la punct, Andreea e puțin stresată și aleargă de dimineața până seara.

„Abia acum am început să dăm invitațiile pentru botez și să punem toate detaliile la punct, care sunt multe, pentru petrecerea fetiței celei mici și nu vreau să omit nimic, pentru că ne dorim să iasă totul perfect!”, a mai adăugat artista.

Andreea Antonescu a adus pe lume cea de-a doua fetiță în decembrie anul trecut. Din nefericire, în martie vedeta și tatăl bebelușei și-au spus adio, dar au rămas în relații foarte bune pentru a-și crește copilul așa cum scrie la carte. De aceea, și-au promis că petrecerea de botez nu va fi uitată de nici un invitat care va participa la eveniment. Iar micuța Venice va avea lângă ea ambii părinți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre