Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu și-a dat drumul la gură. A vorbit pe șleau de drogurile din familia Burcea-Bălan

Andreea Antonescu și-a dat drumul la gură. A vorbit pe șleau de drogurile din familia Burcea-Bălan
Andreea Antonescu este noua concurentă de la Ferma și în ediția de marți seară i-a uimit pe telespectatori cu declarațiile despre fosta ei colegă de trupă Andreea Bălan. Vedeta a povestit că nu a fost primită cu brațele deschise de către colegii de emisiune.

Andreea Antonescu este pregătită să facă față oricăror provocări

Andreea Antonescu este o persoană competitivă și privește participarea în emisiune ca pe o provocare. Ea și-a dorit să participe la emisiune pentru a-și testa limitele, deoarece și-a început cariera la o vârstă fragedă alături de Andreea Bălan. Cu toate că a fost crescută la oraș, pe cântăreață nu o sperie traiul de „viață la țară” și este pregătită să lupte pentru premiul cel mare.

„În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”, a spus Andreea Antonescu.

Relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Andreea Antonescu a mărturisit că nu are cea mai apropiată relație cu fosta colegă de trupă, Andreea Bălan, dar la nevoie, sunt mereu acolo una pentru cealaltă. Aceasta a făcut declarații neașteptate despre divorțul prietenei sale de George Burcea, prezent în show-ul de la PRO TV.

Se pare că nu toți concurenții de la emisiune s-a bucurat de venirea Andreei în competiție. Printre aceștia se află și George Burcea, fostul soț al prietenei sale, Andreea Bălan.

„Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo. Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat vedeta la scurt timp după ce s-a alăturat competiției.

Pe lângă fostul soț al Andreei Bălan, pare că nici ceilalți concurenți nu s-au arătat prea încântați de sosirea Andreei Antonescu în emisiune.

„Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt, deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani”, a spus Andreea Antonescu la PRO TV.

Afacerea Nunta. George Burcea povestește ce de Andreea Bălan a vrut și a doua petrecere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre