George Burcea și femeile din viața lui. În Fermă, Anna Lesko și-a dat drumul la gură

George Burcea și femeile din viața lui. În Fermă, Anna Lesko și-a dat drumul la gură
Devenit în perioada aceasta „țăran” în emisiunea Ferma, dintr-o dată, actorul George Burcea s-a transformat în bărbat fatal. Femeile pur și simplu nu-i mai dau pace, îi poartă de grijă și chiar îl compătimesc pentru eșecul în căsnicie.

După ce s-a sărutat pasional și s-a pipăit cu Viviana Sposub (foto), iată că George Burcea a intrat în a doua fază. Asta în timp ce, din punct de vedere legal, e încă bărbat însurat, cu Andreea Bălan. Care și ea, pe de altă parte, își vede de propria viață, alături de Tiberiu Argint.

Dar să revenim. Anna Lesko, participantă și ea în emisiune, a atacat-o dur pe colega ei de breaslă Andreea Bălan. La mijloc e Burcea. În timp ce se află pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, Anna Lesko a criticat-o dur pe Andreea Bălan și susține faptul că aceasta se comportă total nepotrivit cu fostul ei soț, George Burcea.

Asta într-o discuție „de fete” între Anna Lesko și cea care, pare-se, trage să devină noua iubită oficială a actorului, fosta fată de le Meteo, Viviana Sposub. Drept e că după episoadele mai mult decât tandre dintre cei doi, niciunul nu s-a obosit măcar să nege sau să confirme existența unei relații. Lesko și Sposub au dezbătut relația actorului cu în curând fosta sa nevast și au concluzionat că George Burcea “muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție”.

E cunoscut faptul că separarea dintre Burcea și Bălan a venit după ce, luni de zile, acesta a început să lipsească de acasă, să consume droguri și să se poarte urât cu soția sa.

Anna Lesko o pune la punct pe Andreea Bălan

“Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia”, a declarat Anna Lesko.

Doar că, în ultima vreme, Andreea Bălan și-a văzut de noile ei contracte și de o scurtă vacanță pe o plajă bulgărească exclusivistă, cu noul ei iubit.


Exclusiv. Confesiunea Ginei Pistol. Ce le face fanilor care o enervează

Cercetătorii au clonat un cal pentru a-i salva specia


Iar pe de altă parte, chiar Burcea a explicat cum a ajuns să își distrugă relația cu soția și mama fiicelor sale, având în vedere traumele suferite în copilărie, când a asistat la nefericirea propriilor părinți.

Concurenții din Ferma se tot sărută înte ei

Se pare că noutatea sezonului actual din Ferma e disponibilitatea concurenților de a lega relații ad-hoc. După pasionalii Burcea și Sposub, Anna Lesko s-a sărutat în episodul de aseară cu pilotul Octavian Ciovică și a mai declarat faptul că ea poate face ce vrea din acesta.

“Tavi e foarte simpatic, e foarte drăguț și lasă tot timpul loc de acel băiat de care poți să îți bați joc. E foarte simpatic, dar dacă mă pun la mintea lui, praf îl fac, îmi e și milă. E acel bărbat din care faci ce vrei tu, dacă știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult, că se așază singură”, a afirmat Anna Lesko , 41 de ani.

Sursa foto: Instagram