Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a intrat în politică! Pe tocuri de 12

Andreea Bălan a intrat în politică! Pe tocuri de 12
Andreea Bălan se pare că e pusă pe fapt mai și nu ar da înapoi de la o carieră în politică.

Vedeta a postat o fotografie pe contul de socializare, unde le-a explicat fanilor că ar schimba totul în politică, dar ar avea posibilitatea. Până atunci însă, vedeta s-a îmbrăcat clasic, și-a pus pantofii aurii și a venit să-l vadă pe Moș Crăciun. Și micuțele cântăreței au purtat ținut festive, Andreea optând pentru două rochițe la fel, asortate cu ghetuțe în aceeași nuanță.

Mama s-a fotografiat cu minunile în fața unui pom de Crăciun uriaș, iar revederea cu cu bătrânelul simpatic le-a bucurat enorm pe toate trei. “Pff… ce legi aș da, dar nu azi. Azi am venit să îl vedem pe Moșul de la Senat și ne-am bucurat de cadouri și de vizita la palat”, a scris Andreea Bălan.

„Poate te faci primară”

La scurt timp după ce fanii au văzut fotografiile, au apărut și primele comentarii. „Te potrivești perfect în decor! Lady Justice. Și fetele tare bucuroase! Bravo că ești o mămică implicată, le duci pe fete peste tot și învața multe lucruri alături de tine!”, a spus un prieten din online.

Altul a complimentat-o pe Andreea pentru felul în care arată și i-a mulțumit pentru melodiile sale, care i-au făcut viața mai frumoasă la casa de copii unde a crescut. „Ești foarte frumoasă și te iubesc enorm. Am crescut pe melodiile tale, faci parte din copilăria mea. Deși am crescut la casa de copii, mi-ai dat o rază de fericire”, a spus o prietenă din online. Au existat și internauți care i-au spus că ar putea să candideze la primărie, pentru că ar avea toate șansele să câștige: „Poate te faci primară”.

Unii fani au criticat-o pentru modul în care s-a fotografiat

Au existat și fani cărora nu le-a plăcut deloc modul în care aceasta s-a fotografiat și au taxat-o imediat. „Se vede ce respect ai ?Așa se stă într-o bancă? Păcat!”, au fost cuvintele internautului deranjat de atitudinea Andreei Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre