Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a intrat la apă, Victor Cornea i-a aruncat prosopul. Tenismanul ar face orice pentru cântăreață

Andreea Bălan a intrat la apă, Victor Cornea i-a aruncat prosopul. Tenismanul ar face orice pentru cântăreață
Andreea Bălan și Victor Cornea sunt din ce în ce mai îndrăgostiți, iar blonda e plină de adrenalină. Ce s-a apucat să facă artista.

În costum de baie, fără inhibiții, Andreea Bălan strălucește cu Victor Cornea alături. Artista iubește ca o adolescentă.

Cu Victor Cornea alături, nimic nu pare imposibil pentru Andreea Bălan, care s-a decis să-și înfrângă temerile și să încerce ceva cu totul deosebit: wakeboard. Deși nu e ușor deloc, a intrat de două ori la apă, dar a treia încercare a fost cu noroc.

Vedeta a pus totul pe contul de socializare, pentru ca toată lumea să vadă cât de fericită e cu bărbatul pe care l-a căutat atât de multă vreme. „Azi am încercat ceva nou – wakeboard și mi-a plăcut foarte foarte mult! M-am prins repede de mișcare și la a treia încercare m-am ridicat falnică”, a mărturisit vedeta pe contul de socializare, unde a postat și un video demonstrativ.

Ce cadou a primit Andreea Bălan de la Victor Cornea

Ce cadou i-a făcut Victor Cornea

Dar asta nu e tot, pentru că tenismanul i-a făcut un cadou la care nu s-ar fi așteptat, ca o dovadă a iubirii ce i-o poartă. E vorba de un prosop de la de la Rolland Garos, pe care a scris numele ei: Andreea B. Chiar dacă sunt doar de două luni împreună, Andreea și Victor se pare că sunt făcuți unul pentru celălalt și nu pierd nici un moment să nu se bucure de viață.

Mai îndrăgostiți ca niciodată…

Vor să se mute împreună

Se pare că nu la fel de fericiți sunt părinții tenismanului, care nu și-ar fi dorit pentru fiul lor o iubită și posibilă soție cu doi copii și un divorț la activ. Dar, spun sursele, cei doi sunt mai uniți ca niciodată, iar Victor își dorește din ce în ce mai mult să se trezească dimineață cu femeia iubită lângă el.

Drept urmare, s-a pus problema să se mute împreună. Cum Andreea nu va pleca niciodată din vila ei, unde locuiește alături de cele două fetițe, e posibil ca Victor Cornea să facă pasul cel mare și să mute din Sibiu la București…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre