Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a trăit marele moment: a primit cererea în căsătorie: „Vreau!  Pentru tot restul vieții”

Andreea Bălan a trăit marele moment: a primit cererea în căsătorie: „Vreau!  Pentru tot restul vieții”
Andreea Bălan și Victor Cornea au o relație care avansează pe repede înainte. În timp ce alți iubiți au fost ținuți deoparte de fiicele artistei, tânărul sportiv a intrat în viața familiei cântăreței imediat. El este iubit de fiicele ei, adorat de viitoarea mamă-soacră.  

Săptămâna aceasta a fost una cu totul specială pentru Andreea Bălan. Ea a trăit marele moment: a primit cererea în căsătorie. S-a întâmplat în timpul unui apel video, în timp ce Andreea se afla invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Lucruri simple.

Nu a fost o cerere propriu-zisă, cu  pretendentul îngenunchiat, întinzând inelul, dar a fost ceva important. Copleșit de emoție, Victor Cornea i-a spus indirect, conștient că imaginile devin publice, că o vrea soție, că o vrea lângă el toată viața. „Sper să petrecem fiecare sărbătoare de acum înainte, împreună, pentru tot restul vieții”, i-a spus tenismenul.

Cu 10 ani mai mare decât iubitul ei, Andreea Bălan s-a emoționat maxim. Sunt voci care deja de mai mult timp au dat ca și certă cererea în căsătorie. Se crede că, în privat, Andreea Bălan a fost cerută de soție de Victor Cornea sau că, oricum, deja au stabilit că într-un viitor nu foarte îndepărtat își vor uni destinele la starea civilă și în fața lui Dumnezeu.

Andreea Bălan a trăit marele moment la telefon

Victor Vlad Cornea, sportivul de 30 de ani se pregătește de Roland Garros, în timp ce iubita sa își asortează atent ținutele ca să arate impecabil acolo, deoarece îl va însoți. Ajutată de consiliera ei în materie de stil, cele două au selectat  haine din dressingul vedetei pentru ca aceasta să poată etala, în Franța, „sexy fashion” după cum s-a exprimat cea în care Andreea își pune toate speranțele stilistice pentru a arăta bine atunci când iese din casă.

Între timp, l-a așteptat și pe Victor Cornea la aeroport. Acesta a jucat zilele trecute la ATP Challenger Tour.

Andreea Bălan şi Victor Cornea, un an de relație

Andreea Bălan şi Victor Cornea au confirmat că se află într-o relație în luna iunie a anului trecut. Practic, în scurt timp vor aniversa un an de la oficializarea legăturii lor amoroase. Ar putea fi un moment bun pentru o cerere în căsătorie explicită. Cântăreața şi jucătorul de tenis român se înţeleg perfect. Legat de cererea în căsătorie, Andreea Bălan nu vrea să fie o femeie modernă și să o lanseze ea, ci așteaptă să fie cerută. Asta însă, a spus-o explicit, public.

Victor Cornea și Andreea Bălan formează deja o familie. Tenismenul e foarte apropiat de fiicele artistei, iar fiul lui e iubit de aceasta și de fiicele ei (Instagram)

„Depinde de el, de partea masculină. El trebuie la un moment dat să mă ceară, dacă își dorește. Împlinim un an în curând, așa că vom vedea, dar nu contează pentru mine acest aspect”, a declarat Andreea Bălan pentru o revistă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre