Andreea Bălan îl strânge cu ușa pe Victor Cornea. Artista s-a schimbat radical

Andreea Bălan îl strânge cu ușa pe Victor Cornea. Artista s-a schimbat radical
Andreea Bălan e topită după Victor Cornea și cei doi se pregătesc să sărbătorească un an de relație. Vedeta a început să-i bată sportivului și ceva apropouri legate de viitor.

Andreea Bălan e convinsă că de data asta a fost cu noroc și și-a găsit sufletul pereche, pe Victor Cornea. Și pentru că împlinesc un an de iubire, cântăreața are gânduri mari de viitor.

Andreea Bălan vrea să fie dusă la altar de către bărbatul pe care și l-a dorit toată viața. Împlinită și fericită, ea susține că e pregătită de căsătorie, dar așteaptă ca primul pas să-l facă sportivul. Deși spune că de data asta nu pune preț pe acest lucru, dacă el își dorește, ea va face pasul cu multă dragoste. „Depinde de el, de partea masculină. El trebuie la un moment dat să mă ceară, dacă își dorește. Împlinim un an în curând, așa că vom vedea, dar nu contează pentru mine acest aspect”, s-a destăinuit jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Totodată, merită menționat faptul că la începutul relației cu Victor, Andreea Bălan susținea că nu mai crede în actele căsătoriei. Iată că a revenit asupra acestei decizii și și-a schimbat poziția radical.

Andreea Bălan: „Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc”

Andreea și Victor împlinesc un an de iubire

Deși cei doi stau mai mult despărțiți, pentru că Victor Cornea e plecat aproape tot timpul în turnee, Andreea Bălan spune că nu o deranjează deloc acest aspect, pentru că știe ce înseamnă să fi un profesionist așa cum scrie la carte. „Liniște și pace… (…) și eu am o disciplină și o oarecare performanță în show-urile pe care le fac și înțeleg ceea ce face el. Poate de aceea ne și potrivim. Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc. (…)”, a spus artista pentru Unica.

„Uite că întâlnești o iubire care curge și e foarte frumoasă și liniștitoare”

Andreea recunoaște că atunci când ești tânăr „poate ai și tu niște probleme nerezolvate”. În acest moment al vieții, ea consideră că este liniștită și calmă, pentru că pe măsură ce o persoană înaintează în vârstă se repară pe sine. „Și uite că întâlnești o iubire care curge și e foarte frumoasă și liniștitoare”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre