Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan și-a surprins și tatăl cu fotografia ei. Săndel Bălan nu-l cunoaște pe Victor Cornea

Andreea Bălan și-a surprins și tatăl cu fotografia ei. Săndel Bălan nu-l cunoaște pe Victor Cornea
O postare a Andreei Bălan a pus România pe jar. S-a căsătorit artista cu iubitul ei, Victor Corne? Tatăl artistei, Săndel Bălan, spune adevărul.

Andreea Bălan și-a surprins și tatăl cu fotografia ei. Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a avut prima reacție după ce toate ziarele au vuit despre o posibilă căsătorie în secret a fiicei sale cu iubitul Victor Cornea.

Totul a început după ce Andreea a postat pe contul de socializare o fotografie cu legitimația pentru turneul Cupa Davis, unde era scris negru pe alb: Andreea Cornea Bălan. Am publicat ieri acea fotografie.

Cei doi sunt acum în Grecia și foarte multă lume și-a pus întrebarea dacă nu cumva cântăreața s-ar fi căsătorit în secret cu iubitul său. Tatăl Andreei spune că a vorbit recent cu fiica sa și evenimentul nu a avut loc. În plus, Săndel Bălan susține că „orice copil le spune părinților dacă face un asemenea pas”.

Săndel Bălan spune că Andreea nu s-a căsătorit

Săndel Bălan nu-l cunoaște pe Victor Cornea

În septembrie anul trecut, tatăl cântăreței a povestit și despre faptul că până în acest moment nu l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale. Drept urmare, nu poate să spună ce părere are despre el. Bărbatul a venit la București să-și serbeze ziua de naștere alături de soție, fiică și nepoate.

„Felicitări, Andreea, ești genială”

Victor și Andreea sunt din ce în ce mai îndrăgostiți, iar artista nu-l scapă din ochi pe iubitul său. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, după ce artista a postat pe contul de socializare un pasaj în care vorbea despre spiritualitate în emisiunea lui Dan Capatos.

S-a măritat Andreea cu Victor?

Soarta a făcut ca acel clip să-i apară lui Victor în feed-ul său de Instagram și atunci sportivul i-a făcut un compliment. Deși Andreea nu răspunde în general comentariilor din partea bărbaților, ceva a îndemnat-o să comunice cu sportiv. „Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj – Felicitări, Andreea, ești genială. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează”, i-a spus Andreea lui Dan Capatos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre