Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan are un nou iubit și vrea să știe toată lumea. Cine e noua achiziție a blondei

Andreea Bălan are un nou iubit și vrea să știe toată lumea. Cine e noua achiziție a blondei
După o perioadă lungă în care a stat singură ca să înțeleagă de ce și unde a greșit cu bărbații din viața ei, Andreea Bălan a ales să-și trăiască viața.

Domnii care oftau după Andreea Bălan au pierdut orice șansă, pentru că vedeta nu mai e singură. Iată cu cine a ales să se plimbe de mână vedeta.

Andreea Bălan are un nou iubit și vrea să știe toată lumea. Cine e noua achiziție a blondei

Paparazii de la Cancan au fost pe urmele Andreei Bălan și au descoperit că frumoasa jurată de la Te cunosc de undeva și-a găsit un nou iubit. Nu doar că nu se ferește cu el, dar blonda a fost văzută plimbându-se de mână, iar tânărul i-a furat și un sărut artistei.

Este pentru prima dată când aceasta a ieșit însoțită de un bărbat de când s-a despărțit de Tiberiu Argint. Din fotografiile publicate se pare că acesta nu se încadrează în tiparul bărbaților care-i plac vedetei, dar poate că tocmai din acest motiv relația are toate șansele să dureze. Andreea și iubitul au petrecut la un restaurant, au intrat pentru puțin timp în mașina vedetei, apoi au comandat un taxi. Probabil amândoi au consumat un pahar cu alcool și au vrut să respecte legea.

Andreea a terminat și divorțul de George Burcea

Cântăreața este o femeie liberă, care nu dă socoteală nimănui pentru acțiunile sale. S-a terminat și divorțul de George Burcea, așa că toată așteaptă ca ea să-l găsească pe bărbatul care să o facă cu adevărat fericită. Despărțirea legală de tatăl fetițelor sale s-a terminat în februarie, iar Andreea se consideră o învingătoare.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că e culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii, separați, fiecare cum poate, evident”, a declarat vedeta în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre