Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan colecționează legitimațiile pe care e scris și numele iubitului ei. Spune și de ce o face

Andreea Bălan colecționează legitimațiile pe care e scris și numele iubitului ei. Spune și de ce o face
Zilele trecute lumea mondenă a dezbătut intens un subiect care părea cel mai fierbinte. O căsătorie secretă între fosta componentă a trupei Andre și iubitul ei tenismen. Între timp lucrurile s-au lămurit, însă anumite detalii au rămas de actualitate.

Andreea Bălan colecționează legitimațiile pe care e scris și numele iubitului ei, alături de cel personal. De exemplu, cum e badge-ul din Grecia, unde este numită „Andreea Cornea Bălan”. Vedeta nu face un secret că se prezintă sub numele iubitului ei, Cornea, atunci când îl însoțește pe acesta la turneele de tenis din străinătate.

Victor Cornea spune că prezența Andreei în turnee reprezintă un „bonus emoțional extrem de mare” (Sursa foto: Instagram)

Victor Cornea nu a scăpat de ironiile internauților. Unii și-au dat cu părerea că ar fi „antrenat” de cântăreața de 39 de ani. Tânărul sportiv a ținut să precizeze că prezența Andreei reprezintă un „bonus emoțional extrem de mare, (…) fiind trup și suflet alături”, după ce în ultimii zece ani Victor Cornea s-a prezentat la turnee călătorind singur.

Andreea Bălan colecționează legitimațiile pe care e scris și numele iubitului ei

De când formează un cuplu, cel mai adesea Andreea Bălan își însoțește iubitul în deplasările pe care le face pentru a participa la diverse turnee de tenis. Este și criticată din această cauză, mulți internauți fiind de părere că face asta pentru a sta cu ochii pe sportiv. Vedeta a mai avut parte de o nemulțumire după ce a fost bănuită că s-ar fi căsătorit în secret. Sătulă să citească comentarii acide și să dea explicații în privat, Andreea Bălan a decis să facă „lumină” explicând de ce poartă numele de familiei al iubitului ei la competițiile lui sportive.

De cele mai multe ori, Andreea Bălan figurează ca „soția” sportivului, când îl însoțește în turnee (Sursa foto: Instagram)

„Acesta este badge-ul meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. Eu sunt coach ( n.r. – antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez”, a precizat cântăreața pe canalul ei de YouTube.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre