Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan joacă tare la America Express. Ce se ascunde în bagajul vedetei

Andreea Bălan joacă tare la America Express. Ce se ascunde în bagajul vedetei
Andreea Bălan și prietena ei, Andreea Antonescu, fac o echipă extraordinară la America Express și speră să vină acasă cu premiul cel mare.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au acceptat propunerea de a participa la emisiunea America Express și și-au intrat în pâine.

Andreea Bălan joacă tare la America Express. Ce se ascunde în bagajul vedetei

Într-un vlog de pe canalul său de Youtube, Andreea a povestit despre ce se ascunde în bagajul său, mărturisind că a luat cu ea în America tot ce poate avea nevoie o persoană, pentru a nu se trezi în fața unor situații neprevăzute. „Am fost la magazinul cu articole sportive și mi-am luat adidași. (…) Pelerină de ploaie, șepci multe ca să protejăm buba de la role.

Am luat și niște bluze termice pentru frig și multe șosete, că nu o să stau să spăl șosetele pe acolo. Am luat cosmetice multe, în sticluțe foarte mici. Am luat și medicamente. Am antibiotice pentru orice durere. Tot ce doriți, eu sunt o farmacie. Am luat și șampon uscat pentru că acolo te speli când poți, când apuci”, a spus artista.

Ce surpriză i-a făcut Clara înainte de plecare

De asemene, Andreea a povestit că una dintre fetițe i-a adresat o întrebare înainte să plece, care i-a rupt inima. În plus, i-a făcut și o felicitare, pe care artista a luat-o cu ea. Micuța Clara a vrut să știe dacă mami va plânge după ea și surioara Ella în perioada în care va fi plecată.

„Da, o să plâng după voi. Normal că o să plâng după voi. Eu tot timpul plâng după voi când plecați de acasă, dar voi să nu plângeți după mine. Știți că mami vă iubește și mami se întoarce, asta să știți. Mami se întoarce, indiferent de cât stă acolo.”, a fost răspunsul mamei.

„Sperăm să rezistăm o lună. Cel mai mult am stat departe de ele șapte zile”

„Nu știm cât stăm acolo. Sperăm să stăm și noi cel puțin o lună. Competiția este de 7 – 8 săptămâni. Sperăm să rezistăm o lună. Cel mai mult am stat departe de ele șapte zile. Acum o să stau cel mai mult și o să-mi fie tare dor și o să fie foarte greu. Sper să se ia cu joaca și să nu le fie prea dor. (…)

Așadar, dragilor, sperăm ca eu și Andreea Antonescu să vă amuzăm, să facem o figură frumoasă acolo, să fie bine, să nu ne enervăm, să facem probele cum trebuie, să fim pe placul vostru”, a mai declarat Andreea Bălan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre