Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan l-a năucit pe George Burcea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea întorsătură

Andreea Bălan l-a năucit pe George Burcea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea întorsătură
Pentru că e mai fericită ca niciodată și nu vrea ca nimeni și nimeni să nu-i strice starea, Andreea Bălan s-a sucit privind procesul pe care i-a deschis lui George Burcea.

Andreea Bălan i-a demonstrat lui George Burcea că e femeie cu suflet și a decis să uite definitiv de procesul deschis actorului.

Andreea Bălan vrea să fie zen, de aceea a renunțat la procesul de calomnie intentat fostului soț, George Burcea. Drept urmare, Tribunalul București a anulat cererea de chemare în judecată. „Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către formulată de reclamanta Bălan Georgiana Andreea, în contradictoriu cu pârâtul Burcea George Valentin. Cu drept de cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, ce se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III–a Civilă”, a spus instanța.

„Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie să aloc proceselor”

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat cântăreața pentru Spynews.

Andreea Bălan nu mai vrea procese, doar să fie fericită. Sursă foto: instagram

Ce a supărat-o atât de mult pe vedetă

Anul trecut, Andreea Bălan s-a supărat îngrozitor și a decis să-și dea în judecată fostul soț, privind mai multe afirmații mincinoase și calomnioase. Printre acestea s-a aflat și faptul că George ar fi spus că labradorul familiei pe care îl adoră, ar fi fost maltratat de artistă. „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (George Burcea – n.r.) este aberant și irelevant.

„Măcar să aibă și el grijă de cățel”

Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. (…) Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (lui George Burcea – n.r.), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, a mai spus vedeta atunci.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre