Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan le-a arătat fanilor cadoul de la iubit. Tortul a fost de senzație

Andreea Bălan le-a arătat fanilor cadoul de la iubit. Tortul a fost de senzație
23 iunie este o zi cu totul specială pentru Andreea Bălan. Artista a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani, dar din nefericire ziua de naștere o petrecere fără iubit. Victor Cornea n-a uitat însă de cadou. Tot azi, Andreea a lansat o noua melodie cu videoclip.

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste din România, și jurat la emisiunea de mare succes „Te cunosc de undeva”, a lansat chiar de ziua ei, o piesă plină de energie și optimism. „Ploaia de vară” surprinde perfect esența verii și bucuria momentelor de neuitat, o recomandă casa producătoare. „Single-ul este un imn al bucuriei și al libertății, iar videoclipul piesei surprinde imagini spectaculoase ale unor peisaje de vară, completate de coregrafii dinamice și momente de fericire autentică”.

„Vara este anotimpul libertății, al călătoriilor și al distracției și îmi doresc ca această piesă să răsune în inimile tuturor și să aibă un sentiment de iubire și totodată eliberare”, spune artista. Videoclipul noii melodii poate fi urmărit aici.

Andreea Bălan le-a arătat fanilor cadoul de la iubit

Victor Cornea își adoră iubita și i-a făcut o super surpriză la împlinirea celor 40 de ani. Andreea Bălan s-a trezit la ușă cu un buchet format din nu mai puțin de 101 trandafiri și un bilețel. Cel mai prețios cadou

„101 trandafiri. Am primit 23, am primit 39 anul trecut, dar 101 n-am primit niciodată?”, a spus Andreea atunci când a luat florile în brațe. Fetițele au dat năvala să vadă biletul, iar artista le-a asigurat că totul este de la Victor.

„Și a pus aici exact sufletul meu”

Cântăreața s-a bucurat ca un copil și imediat și-a așezat cadoul în mijlocul camerei pe un scaun. Invitată în emisiunea Neatza de week-end, blonda a mai avut parte de încă o surpriză care a făcut-o să sară de bucurie. E vorba de un tort superb, cu o fotografie cu Victor Cornea, fetițele ei, dar și băiatul sportivului, alături de mama vedetei.

„Acesta este tortul de azi. Superb, făcut de Raluca. Și a pus aici exact sufletul meu, familia noastră și scrie Povestea sufletului meu cu note muzicale, așa cum se numește concertul de la Sala Palatului. Sunt tare fericită”, a mărturisit Andreea, vizibil emoționată.

Surpriză și din partea fetițelor

Nici micuțele Andreei n-au uitat de aniversarea mamei, iar la revenirea acasă de la emisiunea Neatza de week-end, când a deschis ușa, fetițele, îmbrăcate frumos cu un trandafir în mână, i-au spus „La mulți ani” celebrei lor mămici. „Minunile mele, ce frumoase sunteți… Vai, iubitele mele”, le-a spus Andreea îmbrățișându-le.

După ce a divorțat de George Burcea, Andreea Bălan a suferit enorm, dar a mărturisit că a învățat din greșeli. A dus o luptă grea cu propria persoană, dar i-a iertat pe toți și atunci și-a liniștit sufletul. Iar Dumnezeu i-a scos în calea marea iubire.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre