Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan vrea nuntă pe plajă. Cine o împinge de la spate

Andreea Bălan vrea nuntă pe plajă. Cine o împinge de la spate
Invitată în emisiunea „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a pus punctul pe I și a spus că se gândește la nunta cu Victor Cornea. Există o persoană din familie care o tot întreabă ce are de gând.

Prima dată când a îmbrăcat rochia de mireasă Andreei Bălan nu i-a mers bine. Dar e convinsă că Victor Cornea ar fi bărbatul potrivit pentru a face din nou nuntă. E deschisă pentru un pas atât de important, dar de data asta vrea ceva deosebit.

Dacă prima dată evenimentul a fost unul fastuos, Andreea își dorește o nuntă intimă și restrânsă, care să aibă loc pe o plajă cât mai departe de România. E convinsă că atunci va fi cu adevărat romantic, iar ea va simți din tot sufletul că aparține bărbatului iubit.

„Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor”

Andreea Bălan, o femeie fericită

Foarte mult a contribuit la această decizie și relația cu adevărat extraordinară pe care Victor Cornea o are cu fetițele sale. De altfel, Andreea a povestit că Ella e pur și simplu fascinată de ideea că mămica sa ar fi din nou mireasă. „Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor.”, a mai spus cântăreața.

„Trăiesc pentru prima dată o iubire curată”

andreea balan nunta
Andreea Bălan, Victor Cornea și copiii lor. Sursă foto: instagram

Cu ceva timp în urmă, Andreea Bălan a spus că nu regretă vechile relații, pentru că din fiecare a avut ce învăța. Dar este prima dată în viață când trăiește ceva frumos.

„Cel mai frumos sentiment din Univers este iubirea. Cu toții căutăm iubirea. Trecem prin experiențe neplăcute ca să învățăm să ne iubim pe noi. După ce ne iubim noi pe noi, apoi abia reușim să atragem persoane care să ne iubească.

Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate. Fiecare relație a fost frumoasă și nu regret absolut nimic și niciun moment trăit cu persoanele din trecutul meu”, a declarat Andreea Bălan, recent, la un post tv. S-au liniștit și problemele cu fostul soț, iar acum „în sfârșit, mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre