Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, petrecere de lux pentru micuța Clara. Artista și Victor Cornea au primit un dar de suflet

Andreea Bălan, petrecere de lux pentru micuța Clara. Artista și Victor Cornea au primit un dar de suflet
Micuța Clara a împlinit cinci anișori, iar Andreea Bălan și iubitul ei i-au pregătit cea mai tare petrecere. Micuța a primit cadouri multe, dar un dar inedit a intrat și în posesia cântăreței și a lui Victor Cornea.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au distrat alături de cei mai buni prieteni la aniversarea Clarei, care a împlinit cinci anișori. Artista s-a întrecut pe sine și anul acesta, iar petrecerea a fost cu adevărat grandioasă.

Pentru un asemenea eveniment, artista a ales o ținută care i-a scos în evidență trupul bine lucrat. E vorba de o bluză mulată de culoarea pielii, cu pietricele și o fustă albă. Victor Cornea a optat pentru o blugi și helancă albă, iar micuțele Andreei Bălan s-au bucurat în superbele rochițe de prințese. De la petrecere nu a lipsit nici fiul lui Victor, Luca, care este familiarizat cu posibila viitoare mamă vitregă și surioarele.

Clara are de acum propriul unicorn

Andreea a decis că cei mici vor avea masa lor, iar aceasta a fost splendidă. De la vesela aleasă, în nuanțe de bleu și roz, inscripționată cu desene animate și scaune micuțe de povești.

Masa festiva pentru cei mai drăguți copii

Deosebit a fost și meniul și pe gustul copiilor, cu paste delicioase, cartofi piure, șnițele și multe alte bunătăți. Clărița s-a bucurat enorm când s-a transformat într-un „înger” cu aripi luminoase.

Printre cele mai apreciate cadouri de micuța Andreei Bălan s-a numit un unicorn și „cinci peștișori, pentru cinci anișori” care au fost botezați.

Toți au fost entuziasmați când au văzut Sirena, dar și pe Regina Ursula „din apele cele mai adânci”, copiii fiind fascinați de coafura acesteia ieșită din comun. Nici Andreea și Victor nu au fost uitați, cei doi primind în dar un tablou în care sunt zugrăviți. Bucuria a fost pecetluită cu un sărut.

Mesajul lui George Burcea

„La mulți ani, Clăritzuleee”

Nici tatăl micuțelor nu a uitat de ziua de naștere a Clăriței, iar George Burcea a postat o fotografie cu fetița sa îmbrăcată într-o rochiță roșie și a transmis și un mesaj. „5 ani cu domnișoara Clara Maria. La mulți ani, Clăritzuleee!”, au fost cuvintele actorului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre