Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan și-a asumat un risc major și a încercat: „Țin foarte mult la picioarele mele, nu vreau să le rup”

Andreea Bălan și-a asumat un risc major și a încercat: „Țin foarte mult la picioarele mele, nu vreau să le rup”
Andreea Bălan și-a schimbat radical viața în 2021. Așa a decis anul trecut, iar anul acesta ne arată că nu au fost vorbe în vânt ci că se ține de promisiunea pe care și-a făcut-o.

Superba cântăreață și-a propus lucruri mari și noi pentru anul în curs. Fosta soție a actorului George Burcea a stabilit că, după un an de pandemie, plin de restricții, în care a bifat și o despărțire dureroasă de soț, se impun măsuri radicale. Blondina e decisă să trăiască viața la maxim, mai ales că acum are și un iubit care e pasionat de așa ceva. „V-am spus că în 2021 vreau să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată”, recunoaște Andreea Bălan în ultimul său vlog.

Andreea Bălan și-a schimbat radical viața. Nimic din ce face nu a mai făcut vreodată

Zilele acestea artista a învățat să patineze, dar ceea ce va urma e cu adevărat înfricoșător. Ea este deja îngrozită. Veți vedea de ce. Vedeta a fost în Cișmigiu, la patinoar.  A ajuns în jurul prânzului, pe un soare de primăvară, așa că a aflat că nu poate patina. Motivul? La soare se topește gheața. Vedeta a fost invitată să revină seara. A revenit.

„Am început cu schiatul. Mi-a plăcut foarte mult. Alt lucru pe care nu l-am făcut niciodată a fost să patinez. Azi o să pun pentru prima dată patinele în picioare”, a explicat vedeta.

Andreea Bălan și-a schimbat radical viața

Ea a relatat și de ce a evitat astfel de sporturi „extreme” până acum. „Țin foarte mult la picioarele mele, nu vreau să le rup. Având așa multe concerte de-a lungul anului, mi-am tot protejat picioarele”, a explicat Andreea Bălan. Pandemia a pus pe „pauză” concertele, astfel că vedeta a decis să trăiască periculos.

Putem bănui că o parte din „vină” o are și actualul ei iubit, Tiberiu Argint, care, pare-se că ia fost și „antrenor” la patinaj. În orice caz, acesta a însoțit-o și la schi, în mini-vacanța respectivă participând și sora lui, Sonia.

Pe gheață, Andreea Bălan s-a descurcat de minune, după ce a făcut câteva ture de mâna „antrenorului”, s-a avântat singură, chiar dacă a avut momente în care și-a dorit patine cu două lame, cum au copiii mici.

„Abia am început să prind viteză și îmi place de mor! De ce nu am făcut chestia asta mai devreme, nu înțeleg! Nu pot să cred câte am pierdut în copilărie! În fiecare seară să venim aici!”, a mai spus vedeta pe vlog. Trei adolescenți, constituiți juriu ad-hoc, i-au dat note de 10. Iar Alexandru, cel care îi filmează vlogurile Andreei a lansat o nouă provocare: „Următorul challenge, sărim cu parașuta! Dacă facem 10.000 de like-uri, sărim”. Ei bine, Andreea Bălan a acceptat.

Sursa foto: Instagram

Scandal la Hollywood. Ciudata poveste de adulter dintre Mia Farrow și Woody Allen e din nou în prim plan. Fiica acuză

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre