Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan și Victor Cornea devin părinți? Deși artista a spus că nu mai poate, imaginile acestea dau de gândit

Andreea Bălan și Victor Cornea devin părinți? Deși artista a spus că nu mai poate, imaginile acestea dau de gândit
Fanii au intrat în trepidații după ce au văzut fotografiile. Fosta componentă a trupei Andre trăiește o mare poveste de dragoste din acest an, iar fetițele ei și ale actorului George Burcea sunt cele mai încântate de partenerul pe care și l-a găsit mami, și care se joacă foarte mult cu ele.

De la Gala Tenisului Românesc, Andreea Bălan și Victor Cornea au postat, ambii, o serie de imagini pe Instagram, iar acestea au dat de bănuit. Oare se pregătesc să devină părinți? Deși artista a spus că nu mai poate, imaginile acestea dau de gândit. Plus, că, între timp  știința a mai făcut pași.

Andreea Bălan anunța de anul trecut că își dorește încă un copil, un fiu mai exact (Sursa foto: Instagram)

Înainte de gală au plecat și ei în vacanță publicitară, în Laponia, cu fetițe cu tot. Cuplul Cornea – Bălan se comportă exact ca niște părinți responsabili și iubitori. Tenismenul are și el un fiu, dintr-o poveste de la împlinirea majoratului, dar a devenit foarte atașat de fiicele iubitei sale, Andreea Bălan. Pe de altă parte, e prima dată, după despărțirea de actorul George Burcea, când Andrea Bălan își implică partenerul în viața copilelor. Ella și Clara îl iubesc pe Victor și adoră să se joace cu el. Ce ar spune să mai aibă o „jucărie vie”, un frățior poate? Sau o surioară. Desigur, ar fi foarte încântate.

Imaginile acestea cu Victor Cornea dau de gândit, după cum își ține mâinile

Fanii au intrat în trepidații și comentariile nu se mai opresc după ultimele fotografii distribuite pe rețelele sociale de cei doi parteneri de cuplu. În imagini, Victor Cornea își ține mâinile deopotrivă afectuos și grijuliu pe burtica Andreei Bălan.  Ar putea fi ocrotitor cu viața care se naște acolo. Poate că Andreea a decis să mai încerce.

Andreea Bălan și Victor Cornea au participat la Gala Tenisului Românesc 2023 (Sursa foto: Instagram)

„Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult! Vă stă bine împreună!”, „Doamne ajuta Dumnezeu sa faca un miracol” sau „M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil” – au fost numai câteva dintre comentarii.

Andreea Bălan își dorește foarte tare un fiu. A spus-o și public

În trecut s-a scris despre Andreea Bălan că, după nașterea ultimei sale fiice, a suferit o serie de complicații, în urma cărora a aflat că nu va mai putea face copii. După ce a născut-o pe Clara, Andreea Bălan a suferit o embolie amniotică, lichidul amniotic din uter ajungând în sângele ei. „Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a mărturisit vedeta.

Andreea Bălan are două fete cu George Burcea; ar putea avea un băiat cu Victor Cornea (Sursa foto: Instagram)

Amintim că în februarie anul trecut, vedeta mărturisea că își dorește foarte mult să întregească familia cu un băiat. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, artista a mărturisit că își dorește și un fiu și că se gândește să apeleze la o mamă-surogat. „Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat”, a spus Andreea Bălan. În străinătate această metodă este des întâlnită, iar multe vedete au apelat la mame-surogat, de la Kim Kardashian la Sarah Jessica Parker sau Paris Hilton.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre