Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini necunoscute cu copiii Prințului Harry. Să vedeți cât de mari au crescut

Imagini necunoscute cu copiii Prințului Harry. Să vedeți cât de mari au crescut
În timp ce părinții sunt căzuți în dizgrația Casei Regale, copiii și-au primit titlurile de Prinț și Prințesă. Cresc pe un domeniu ultra securizat în California și doar rareori familia împărtășește fotografii sau imagini video cu ei.

O serie de imagini ne cunoscute până acum cu copiii Prințului Harry ne arată cât de mult au crescut aceștia. Prințul Harry și Meghan Markle, care s-a căsătorit în mai 2018, au devenit prima dată părinții fiului  lor Archie Harrison, în 2019. La momentul respectiv, cei doi  erau încă membri seniori ai familiei regale.

Între prinții Archie și Lilibet, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, este o diferență de doi ani

Copiii Prințului Harry trăiesc departe de Casa egală a Marii Britanii. La câteva luni distanță, în ianuarie 2020, Harry și Meghan s-au retras din îndatoririle lor regale și ulterior s-au mutat în Santa Barbara, California. Al doilea lor copil, fiica Lilibet „Lili” Diana, a venit pe lume în iunie 2021.

Fiul Prințului Harry a crescut mare și merge la grădiniță

Prințul Archie are acum 4 ani, păr roșcat și ondulat. Are un pian în miniatură la care cântă, și adoră să își plimbe câinele în lesă, după cum se vede într-o serie de imagini rare ce au devenit publice. De numele lui sunt legate acuzațiile de „comentarii rasiste” făcute de un membru important al regalității britanice, după cum au declarat părinții săi în celebrul interviu acordat lui Oprah, dar și în documentarul de pe Netflix. Puștiul a moștenit mult din frumusețea mamei sale.

Prințului Archie îi place foarte mult să iasă la joacă pe plaja de lângă casă (captură video)

Băiatul a fost înscris, de anul trecut, la o grădiniță cu un program special, unde învață spaniolă, dans și alfabetizare emoțională. Un părinte care își duce copilul la aceeași grădiniță a oferit mai multe informații pentru The Mirror. Prințul Harry este cel care merge cel mai des să-l ia pe Archie de la grădiniță. Sursele spun că nimeni nu a știut de la început că Archie provine dintr-o familie regală.

Pentru că e băiat mare deja, Prințului Archie duce singur câinele familiei în lesă, atunci când merg la plimbare (captură video)

„Harry pare un tată minunat. Copiii nu știu că părinții lui Archie provin dintr-o familie regală. În orice caz, nu cred că i-ar interesa, asta dacă nu cumva Meghan Markle este o Prințesă Disney”, a spus sursa citată.

La grădiniță, Prințul Archie învață despre mediul înconjurător și actele de caritate. Totodată, grădinița are o livadă, iar copiii află de mici despre plante și cultivarea acestora. Având o grădină și acasă, micul Archie are unde exersa cunoștințele dobândite.

Cum arată fetița Lilibet

Sora lui Archie e Prințesa Lilibet Diana, botezată astfel după apelativul de alint al fostei Regine Elisabeta II și după bunica sa pe care nu a cunoscut-o. Alegerea primului prenume s-a spus că nu a fost foarte agreat de fosta suverană, deoarece nepotul său, Harry, nu a consultat-o înainte.

Micuța Prințesă Lilibert a împlinit doi ani și a fost celebrată în curtea casei din Montrecito (Sursa foto: captură video)

Micuța Lilibet are deja independență, la cei doi ani ai ei. Are părul roșcovan ca al tatălui. Aleargă cât e ziua de lungă pe domeniul familiei de la Montecito sau pe plajă și adoră să meargă în grădină cu mama sau bunica, să culeagă roade coapte. O altă activitate care i se pare distractivă micuței este să dea mâncare găinilor.

Prințul Harry locuiește cu familia sa în Montecito, California, pe o proprietate care a costat nu mai puțin de 14 milioane de dolari. Aceasta a fost achiziționată de la un om de afaceri rus despre care se spune că a dus o existență discretă.

„Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă, a spus Meghan Markle pentru The Cut. Pentru că intri și simți… Bucurie. Și expiri. Și calm. Este vindecare. Te simți liber”.

Sursa foto: YouTube / capturi video, Netflix /captură video, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre