Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan spune tot adevărul despre despărțirea de George Burcea. „N-a înțeles pierderile mele fizice”

Andreea Bălan spune tot adevărul despre despărțirea de George Burcea. „N-a înțeles pierderile mele fizice”
Despărțirea Andreei Bălan de George Burcea i-a rupt sufletul în două artistei, cu atât mai mult cu cât artista spune că bărbatul n-a fost alături de ea când avea cea mai multă nevoie.

În podcast-ul lui Jorge, cântăreața a spus ce nimeni nu a știut vreodată despre dedesubturile relației cu George Burcea.

Andreea spune că a reușit să-l ierte pe George Burcea, după ce a început să facă tot felul de meditații. Dar nu poate uita momentul când a făcut stop cardiac, iar el nu a fost alături de ea când avea cea mai mare nevoie și nu a înțeles pierderile fizice ale celei ce-i era soție.

„Nu te înalți în vibrație și atragi tot pe vibrația joasă pe care ești”

„Au fost niște chestii grele între noi, pentru că a fost acel stop cardiac și în anumite clipe el n-a fost alături de mine. Și am avut o durere mare atunci. Eu am suferit niște pierderi fizice și emoționale, el n-a înțeles pierderea mea fizică. Dar l-am iertat, așa cum am făcut cu toți din viața mea.

Pentru că dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce îți dorești. Nu te înalți în vibrație și atragi tot pe vibrația joasă pe care ești. Eu am înțeles lucrul ăsta, de aceea poate și unii prieteni s-au schimbat și am început să atrag oameni mult mai mișto. Am schimbat frecvența”, s-a destăinuit artista.

 

„Îmi doresc un suflet care să mă iubească așa cum sunt”

Dar, cel mai important, spune Andreea Bălan, nu mai ia nimic personal: „E o mare lecție pentru mine, care nu procedam la fel înainte, mă certam, mă enervam chiar și la concerte”.

În ceea ce privește bărbații, vedeta spune că-și dorește pe cineva care să o „iubească așa cum sunt”. „Nu m-am uitat niciodată la bani și nici acum nu mă uit dacă îmi place de cineva. Nu banii contează, acum simt omul de lângă mine și îmi place comunicarea din priviri. Eu nu mai am grija banilor de ani, ei vin”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre